MasterChef 5: Τι κοινό έχει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Αλέξανδρος με τον Γκόρντον Ράμσεϊ

MasterChef 5: Τι κοινό έχει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Αλέξανδρος με τον Γκόρντον Ράμσεϊ

Μια κοινή γαστρονομική εμπειρία μοιράζονται ο κριτής του MasterChef 5, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο παίκτης του διαγωνισμού, Αλέξανδρος, όπως αποδείχτηκε από το πιάτο του τελευταίου στο Mystery Box.
Η δοκιμασία της Δευτέρας στο MasterChef 5 ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη, καθώς οι 20 παίκτες του διαγωνισμού κλήθηκαν να παρουσιάσουν ένα εστιατορικό πιάτο χρησιμοποιώντας μόνο ένα τηγάνι.

Έχοντας στη διάθεσή τους ελάχιστα βασικά εργαλεία, καθόλου μπλέντερ, μπίμερ, κατσαρόλες ή τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το φούρνο, οι διαγωνιζόμενοι έπρπεπε να φτιάξουν κάτι που να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Το πιάτο του Αλέξανδρου στο MasterChef 5 που θύμισε κάτι στον Κουτσόπουλο
Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία, οι κριτές του MasterChef 5 κάλεσαν τον Αλέξανδρο, νικητή της δημιουργικής δοκιμασίας και την περασμένη εβδομάδα, να τους παρουσιάσει το πιάτο του. Εκείνο που προκάλεσε όμως την έκπληξη των τηλεθεατών είναι πως το πιάτο αυτό με το παντζάρι και την κρέμα κατσικίσιου τυριού, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το είχε δει ξανά στο παρελθόν.

Όπως αποδείχτηκε κριτής και παίκτης του MasterChef 5 θήτευσαν σε διαφορετική χρονική περίοδο στο εστιατόριο του Γκόρντον Ράμσεϊ στο Λονδίνο. «Με έπιασε μια δύσπνοια γιατί στο πόστο είχα ξεκινήσει κι εγώ με τα παντζάρια. Δεν ξέρω αν πέρασες από εκεί που σου έφερναν κάτι κιβώτια και σου έλεγαν “κόβε-κόβε”» θυμήθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από την εμπειρία του εκεί.

Βίντεο: Το πιάτο θα πήγαινε στο σάλα στο εστιατόριο του Ράμσεϊ
Αφού δοκίμασε το πιάτο πάντως ο κριτής του MasterChef 5 είχε μόνο αποθεωτικά σχόλια για τον διαγωνιζόμενο. «Εκείνο που είχαμε φάει στο Λονδίνο, σε σχέση με αυτό που δοκίμασα δεν έχει καμία απολύτως διαφορά. Είναι ένα πιάτο που θα πήγαινε σε εκείνο το εστιατόριο του Ράμσεϊ στη σάλα έξω» είπε. Πράγματι, το πιάτο κέρδισε και τη δοκιμασία του Mystery Box.

 

https://www.facebook.com/MasterChefGR/photos/a.201286257023417/1047936432358391/?type=3
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ