MasterChef 2024 – Spoiler 6/6: Ποιος παίκτης θα περάσει στον μεγάλο τελικό;

MasterChef 2024 – Spoiler 6/6: Ποιος παίκτης θα περάσει στον μεγάλο τελικό;

Την τρίτη φάση του ημιτελικού θα απολαύσουν απόψε (6/6) οι τηλεθεατές του MasterChef. Η Χριστίνα και ο Ηλίας θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά σήμερα, έτσι ώστε να κερδίσουν το «εισιτήριο» του μεγάλου τελικού.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Σοφοκλής με τον Νίκο και η Χριστίνα με τον Ηλία πάλεψαν σκληρά στην δεύτερη φάση του ημιτελικού.

Τελικά, η Χριστίνα με τον Ηλία ήταν οι μεγάλοι νικητές και ο Σοφοκλής με τον Νίκο αποχώρησαν από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

«Φεύγω γεμάτος γνώσεις και αναμνήσεις. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Θα μείνει χαραγμένο στην καρδιά μου όλο το ταξίδι», είπε ο Σοφοκλής αφού ανακοινώθηκε η αποχώρηση τους.

Από την πλευρά του, ο Νίκος ανέφερε: «Χαίρομαι που ξαναμπήκα και το έζησα μέχρι τέλους. Σκέφτομαι την οικογένειά μου θέλω να πάω και να τους συναντήσω. Μου άρεσαν αυτά που μαγειρέψαμε με τον Σοφοκλή, αλλά δυστυχώς το μυαλό μου ήταν στα παιδιά μου και πιστεύω ότι στο MasterChef κερδίζει όποιος έχει το πιο καθαρό μυαλό».

Σύμφωνα με το trailer που έχει κυκλοφορήσει, στο αποψινό επεισόδιο θα βρεθούν στον εξώστη του μαγειρικού διαγωνισμού όσοι παίκτες έχουν αποχωρήσει, προκειμένου να παρακολουθήσουν και να εμψυχώσουν την Χριστίνα και τον Ηλία.

Μάλιστα, οι δύο παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ο καθένας από έναν πρώην συμπαίκτη τους για να τους βοηθήσει.

Όπως είναι φυσικό, οι φανατικοί τηλεθεατές του MasterChef περιμένουν με αγωνία να δουν ποιος θα μονομαχήσει με τον Λευτέρη στον μεγάλο τελικό.

Δείτε το trailer

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ