MasterChef 5: Ποια είναι η Μαργαρίτα που ίσως γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef -Γιατί ξεχώρισε

MasterChef 5: Ποια είναι η Μαργαρίτα που ίσως γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef -Γιατί ξεχώρισε

Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5 είναι οι δύο φιναλίστ του πετυχημένου διαγωνισμού μαγειρικής, ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Μάλιστα, σε ρυθμούς τελικού λόγω Μαργαρίτας είναι η Λέσβος. Ειδικότερα, η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» συνδέθηκε ζωντανά με τη Σκάλα Καλλονής. Εκεί ο δημοσιογράφος Θεόφιλος Μύζικας μίλησε για τη φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής, η οποία είναι πολύ πιθανό να αναδειχθεί ως η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και αποκάλυψε ποια είναι η καταγωγή της από την πλευρά της μητέρας της.

«Η μαμά της ζει στην πατρίδα της, τη Ρωσία»

«Η Μαργαρίτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σκάλα Καλλονής. Η Μαργαρίτα είναι αυτό που βλέπετε ακριβώς. Η μαμά της, η κ. Σοφία, ζει στην πατρίδα της τη Ρωσία τα τελευταία χρόνια και καμαρώνει για την κόρη της. Με τον μπαμπά της δεν ξέρω τι σχέση έχει η Μαργαρίτα. Η μαμά της και αδελφή της τη στηρίζουν πολύ, αλλά και το αγόρι της», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

 

Το σχόλιο του Fredrik Berselius για το μαγειρικό της ταλέντο

Η Μαργαρίτα μάλιστα, δεν έχει συγκινήσει και συνεπάρει μόνο το τηλεοπτικό κοινό αλλά το κατάφερε αυτό και με τον σουηδικής καταγωγής διάσημο σεφ Fredrik Berselius ο οποίος έφτασε από τη Νέα Υόρκη στη χώρα μας για να τιμήσει με την παρουσία και την εμπειρία του τον τελικό αλλά και για να δυσκολέψει το έργο των δύο φιναλίστ του MasterChef 5.

Η μία εκ των φιναλίστ του Master Chef 5 παρουσίασε τα δικά της πιάτα, δίνοντας, όπως ήταν αναμενόμενο, το καλύτερο από αυτά στον καλεσμένο σεφ. Οι τρεις κριτές έκαναν πλάκα στην αμήχανη διαγωνιζόμενη που τον ευχαρίστησε για την ταπεινή του συμπεριφορά. Ο βραβευμένος σεφ, λίγο πριν δοκιμάσει τα πιάτα της τής είπε πολύ καλά λόγια για το μαγειρικό της ταλέντο.

 

Master Chef 5: Γιατί η Μαργαρίτα θεωρείται φαβορί;

Τότε, η διαγωνιζόμενη του Master Chef 5 έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά με τον Fredrik Berselius να την ανταποδίδει συγκινημένος. Ωστόσο δεν έλειψαν και τα πειράγματα από τον Σωτήρη Κοντιζά με αποτέλεσμα να σερβιριστεί τελευταίος. «Της υπομονής να είσαι σεφ, δεν πρέπει να βιάζεσαι. Το καλό πράγμα αργεί να έρθει», σημείωσε με νόημα η Μαργαρίτα.

Άλλωστε, η Μαργαρίτα είναι η πρωταγωνίστρια του MasterChef 5, με πολλούς να τη θεωρούν ως την πιο συμπαθητική παίκτρια σε τηλεπαιχνίδι και με την ίδια να φαίνεται πως κινείται χωρίς να δημιουργεί ίντριγκες και χωρίς να εφαρμόζει κάποια στρατηγική. Εξάλλου, ξεχώρισε από την αρχή του παιχνιδιού για τις ικανότητές της και την αγάπη της για τη μαγειρική καθώς και για τον χαρακτήρα της.

Μάλιστα, την ημέρα που έφυγε έκλαιγαν στον εξώστη, με τους κριτές αλλά και τους συμπαίκτες της να τη βλέπουν στον τελικό του παιχνιδιού. Για αυτό και όλοι σοκαρίστηκαν όταν έφυγε επειδή δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το πιάτο αντιγραφής. Όμως, η πολυαγαπημένη παίκτρια, που κέρδισε το Silver Award, ξαναγύρισε και είναι ένα βήμα πριν κερδίσει το βραβείο και τον τίτλο.

 

Από την αρχή στο MasterChef 5, είχε κάνει αισθητή την παρουσία της

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια. Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα όμως, δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Και το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ, με την ίδια να είναι αποφασισμένη να κερδίσει.

Η Μαργαρίτα «Νίνα», όπως είχε συστηθεί στην αρχή, είχε εντυπωσιάσει από τις οντισιόν τους 3 κριτές, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη. Το πιάτο της τότε, και τα εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές, της είχαν δώσει το «εισιτήριο» για να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Από την αρχή στο MasterChef, είχε κάνει αισθητή την παρουσία της και έκτοτε, έχει υπάρξει πολλές φορές στις πρώτες θέσεις των δοκιμασιών του παιχνιδιού, έχοντας συχνά το καλύτερο πιάτο.

 

Σημειώνεται πως ο πολυαναμενόμενος τελικός του MasterChef θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, στις 21:00 στο Star, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS