Μαρίνα Πατούλη: Το παράκανε με τα φίλτρα του Instagram - «Άλλη γυναίκα όταν ξυπνάει κι άλλη εδώ»

Μαρίνα Πατούλη: Το παράκανε με τα φίλτρα του Instagram - «Άλλη γυναίκα όταν ξυπνάει κι άλλη εδώ»

Παρά τα αμέτρητα σχόλια που δέχτηκε πριν κάποιες ημέρες για τα φίλτρα που χρησιμοποιεί στα social media, η Μαρίνα Πατούλη δεν φαίνεται να πτοείται.

Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται ξανά αγνώριστη.

Όπως είναι εμφανές και στη φωτογραφία που δημοσίευσε, η Μαρίνα Πατούλη υπέκυψε ξανά στα φίλτρα του Instagram.

Στη selfie της, μοιάζει σχεδόν αγνώριστη, αλλά και πολύ νέα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφει: «Άνθρωπος θα πει να πονάς, να αδικείσαι, να παλεύεις και να μη το βάζεις κάτω!!!».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι φυσικά, δεν παρέλειψαν να αφήσουν τα σχόλιά τους κάτω από τη δημοσίευσή της, τονίζοντας πόσο διαφορετική μοιάζει.

Υπήρξαν μάλιστα, πολλοί που ανέφεραν για ακόμα μια φορά πόσο μοιάζει στην Κατερίνα Καινούργιου, όταν χρησιμοποιεί φίλτρα.

«Λες και βλέπω την Καινούργιου με τόσα φίλτρα», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Άλλα χείλη σήμερα».sxolia patouli2

Δείτε τα σχόλια:

Έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει πρόσφατα μια φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη στα social media, λόγω της έντονης επεξεργασίας που έχει υποστεί.

Συγκεκριμένα, ένα στιγμιότυπο που ανάρτησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη δείχνει σε βραδινή της έξοδο, έχει σχολιαστεί έντονα

Τα φίλτρα που έχει χρησιμοποιήσει είναι η αιτία. Φαίνεται πως χρησιμοποίησε πολλά, με αποτέλεσμα το πρόσωπό της να μοιάζει αγνώριστο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Αν θέλεις να πετάξεις, πρέπει να εγκαταλείψεις ό,τι σε βαραίνει...».

sxolia patouli3

Τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση ήταν πολλά, με τα περισσότερα εκ των οποίων να είναι αρνητικά. Το κοινό της Μαρίνας Πατούλη φρόντισε να τη συμβουλεύσει να μην «πειράζει» τόσο τις φωτογραφίες της.

 

Κάποια από αυτά έγραφαν: «Κόψε λίγο τα φίλτρα», «το τερμάτισες με τα φίλτρα 😂😂😂», «εγώ νόμιζα πως έβλεπα την Καινούργιου» κλπ.

Δείτε τα σχόλια που ακολουθούν:

sxolia patouli4

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ