Λάλα Σάλμα: Στη Μύκονο με τον γιο της η πριγκίπισσα του Μαρόκου -Το τεράστιο κομβόι των πολυτελών αυτοκινήτων [βίντεο]

Λάλα Σάλμα: Στη Μύκονο με τον γιο της η πριγκίπισσα του Μαρόκου -Το τεράστιο κομβόι των πολυτελών αυτοκινήτων [βίντεο]

Για διακοπές στην Μύκονο βρίσκονται η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα, μαζί με τον γιο της, διάδοχο του θρόνου, Moulay Hassan.

Σύμφωνα με το mykonoslivetv.tv, έφτασαν στο νησί των ανέμων με το αεροπλάνο της γραμμής και όχι με το βασιλικό learjet, ωστόσο εντύπωση προκάλεσε το τεράστιο κομβόι υπερπολυτελών αυτοκινήτων που ξεκίνησε από την πίστα του αεροδρομίου και συνόδευσε την πριγκίπισσα και τον γιο της στην βίλα που έχουν νοικιάσει. Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, δέκα από τα αυτά οχήματα χρησιμοποιήθηκαν μόνο για μεταφέρουν τις αποσκευές τους.

Το βράδυ της άφιξής τους στο νησί των ανέμων η Λάλα Σάλμα και ο γιος της απόλαυσαν την βόλτα τους στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου casual ντυμένοι και συνοδευόμενοι από άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας.

Ποια είναι η πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα

Η πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα ήταν παντρεμένη επί 16 χρόνια με τον βασιλιά του Μαρόκου, Mohammed IV.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε, σε πριβέ πάρτι, το 1999, όταν η Λάλα Σάλμα ήταν 21 ετών. Η ανακοίνωση του γάμου τους λίγο αργότερα, ήταν μια έκπληξη για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μαρόκου. Τίποτα όμως δεν μπορούσε να σταματήσει τον Μοχάμεντ.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2002 σε έναν γάμο που έγραψε ιστορία και προκάλεσε διαίτερη αίσθηση στο παραδοσιακό βορειοαφρικανικό έθνος. Εναν χρόνο αργότερα η Λάλα Σάλμα έγινε η πρώτη γυναίκα στο Μαρόκο που είχε βασιλικό τίτλο. Ωστόσο, το 2018 το ζευγάρι χώρισε η Λάλα Σάλμα όμως διατήρησε τον τίτλο της πρώην βασίλισσας-πριγκίπισσας, αφού είναι η μητέρα του διαδόχου Moulay Hassan.

Έχει σπουδάσει πληροφορική με πολλές διακρίσεις, έχει να επιδείξει ένα σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο κατά του καρκίνου, ενώ είναι πρέσβειρα καλής θέλησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ