Κώστας Χατζής: «Είμαι γύφτος και γεννήθηκα μέσα στο ρατσισμό, θα ήταν ντροπή να ντρέπομαι για τη φυλή μου»

Κώστας Χατζής: «Είμαι γύφτος και γεννήθηκα μέσα στο ρατσισμό, θα ήταν ντροπή να ντρέπομαι για τη φυλή μου»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Χατζής και φυσικά, δε δίστασε να αναφερθεί στην καταγωγή του και να τονίσει πόσο υπερήφανος είναι για αυτή.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του, τον ρατσισμό που έχει βιώσει για την καταγωγή του, αλλά και το σπίτι του στην Εύβοια που κάηκε ολοσχερώς.

«Όταν αυτοσαρκάζεσαι, περνάς τα ωραιότερα μηνύματα και το κάνω αυτό 67 χρόνια», είπε αρχικά ο Κώστας Χατζής, εξηγώντας τον τρόπο που έχει επιλέξει να αντιμετωπίζει τη ζωή.

«Είμαι γύφτος. Θα ήταν ντροπή μου να ντρέπομαι για τη φυλή μου. Λέμε "Ρομά" πλέον, γιατί είναι πιο εύηχη λέξη. Εμάς τότε, μας λέγανε γύφτους, αθίγγανους, τώρα μας λένε Ρομά. Γεννήθηκα μέσα στο ρατσισμό», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θα έδιναν σήμερα στον γύφτο το Ηρώδειο ή το Μέγαρο. Εκεί πήγα, επειδή είπα τραγούδια του Πλέσσα και με φώναξε εκείνος».

Τέλος, αναφέρθηκε στο σπίτι του στην Εύβοια, που τυλίχθηκε στις φλόγες την περίοδο των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν φέτος ολόκληρη τη χώρα.

«Το σπίτι μου στην Εύβοια καταστράφηκε από τις φωτιές. Όπως και τα 45 στρέμματα με ελιές που είχα, δεν έμεινε τίποτα», ειπε και έπειτα μίλησε για την οικογένειά του.

«Έχω 6 παιδιά. Τα 4 από αυτά έχουν γερμανική υπηκοότητα. Η γυναίκα μου έφυγε από τη ζωή και παντρεύτηκα μία Γαλλίδα και αποκτήσαμε άλλα 2 παιδιά. Τα πρώτα δύο ακόμα και όταν μιλάνε είναι φάλτσα. Ο Αλέξανδρος, που είναι ο τρίτος είναι σπουδαίος καλλιτέχνης. Το τέταρτο χορεύει πολύ ωραία και το πέμπτο έχει σπουδάσει στη Γαλλία και παίζει βιολί. Το έκτο, η Δανιέλα, είναι στο Εθνικό Ωδείο. Θέλω τα παιδιά μου να ασχοληθούν με το τραγούδι», είπε κλείνοντας ο τραγουδιστής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ