Κόνι Μεταξά: Έμεινε από βενζίνη και ο Λευτέρης Πανταζής της πήγε μπιτόνι με βενζίνη

Κόνι Μεταξά: Έμεινε από βενζίνη και ο Λευτέρης Πανταζής της πήγε μπιτόνι με βενζίνη

«Το ζήσαμε και αυτό. Μόνο μ’ εσένα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό», είπε ο τραγουδιστής


Σκηνικό απείρου κάλλους με πρωταγωνιστές την Κόνι Μεταξά και τον Λευτέρη Πανταζή. Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη του τραγουδιστή έμεινε από βενζίνη επιστρέφοντας από το γυμναστήριο στη μέση του δρόμου.

Τον πρώτο άνθρωπο που σκέφτηκε ήταν ο πατέρας από τον οποίο ζήτησε να της πάει ένα μπιτόνι με βενζίνη για να πάρει μπροστά το αυτοκίνητό της. Η Κόνι δημοσίευσε μία σειρά από stories στον λογαριασμό της στο Instagram με την περιπέτειά της.

 

Η Κόνι Μεταξά έμεινε από βενζίνη

Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος αν και είχε εκνευριστεί με την αμέλεια της κόρης του έσπευσε τελικά να τη βοηθήσει. «Το ζήσαμε και αυτό. Μόνο μ’ εσένα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής στο βίντεο.

koni metaxa venzini

Την ίδια ώρα διερχόμενοι οδηγοί που αναγνώρισαν τον Λευτέρη Πανταζή σταμάτησαν για να του μιλήσουν και να του δώσουν συμβουλές. «Κάνε παιδιά να δεις καλό», σχολίασε με χιούμορ ο τραγουδιστής κουνώντας το κεφάλι του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ