Κιμ Κατράλ: Ενθουσιασμένη από το πρώτο της ταξίδι στην Ελλάδα -Το «ευχαριστώ» της στα ελληνικά [Βίντεο]

Κιμ Κατράλ: Ενθουσιασμένη από το πρώτο της ταξίδι στην Ελλάδα -Το «ευχαριστώ» της στα ελληνικά [Βίντεο]

Η Κιμ Κατράλ, η Σαμάνθα από το «Sex and the City«, ήταν ενθουσιασμένη με το πρώτο της ταξίδι στην Ελλάδα με τον σύντροφό της, Ράσελ Τόμας.

Η 67χρονη ηθοποιός, πέρασε τρεις ημέρες στην Αθήνα, εκτιμώντας πλήρως τη φυσική ομορφιά της χώρας, τη ζεστασιά των Ελλήνων και φυσικά την απολαυστική ελληνική κουζίνα.

Κιμ Κατράλ: «Υπέροχη πρώτη επίσκεψη στην Ελλάδα»

«Υπέροχη πρώτη επίσκεψη στην Ελλάδα», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με ένα «Ευχαριστώ» γραμμένο στα ελληνικά, καθώς και με το τραγούδι «Someday Someway» του διεθνούς φήμης Έλληνα καλλιτέχνη Ντέμη Ρούσσου.

Η χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε στην Αθήνα ως καλεσμένη στο τριήμερο πάρτι των εγκαινίων του πολυτελούς θέρετρου One & Only Aesthesis στα Αστέρια Γλυφάδας, όπου εντυπωσίασε τους πάντες.

 

Η Κιμ Κατράλ μαζί με την Κάιλι Μινόγκ, μαγνήτισαν τους καλεσμένους με τη λάμψη, την εξωστρεφή προσωπικότητα και την αστείρευτη ενέργειά τους.
Η ηθοποιός, επισκέφθηκε επίσης την Ακρόπολη και απόλαυσε το ελληνικό ηλιοβασίλεμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς και βόλτες με τον σύντροφό της.

Όπως και ο αγαπημένος της χαρακτήρας Samantha Jones στο Sex and the City, η Κιμ Κατράλ δεν έχει πρόβλημα να βγαίνει με νεότερους άνδρες. Ο Ράσελ Τόμας είναι 14 χρόνια νεότερός της.

Η Κατράλ και ο Τόμας βγαίνουν εδώ και χρόνια, αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2016.

 

Σύμφωνα με το People, ο Τόμας εργαζόταν ως μηχανικός ήχου για το BBC το 2016, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν. «Μας άρεσε κάπως ο ένας στον άλλον, κρατήσαμε επαφή και μετά ήρθε στο Βανκούβερ», δήλωσε η Κατράλ στο δημοσίευμα.

«Ήταν πολύ γενναίο εκ μέρους του, γιατί δεν γνωρίζαμε πραγματικά ο ένας τον άλλον, εκτός από το ότι είχαμε φάει μερικά γεύματα μαζί. Αλλά ήρθε και τα πήγαμε πολύ καλά, και από τότε είμαστε μαζί!».

Η ηθοποιός έχει παντρευτεί τρεις φορές μέχρι σήμερα: με τον Larry Davis (1977-79), τον Andre J. Lyson (1982-89) και τον Mark Levinson (1998-2004).

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ