Κέιτι Πέρι: Έχασε πολλά κιλά κι άλλαξε εμφάνιση - Γυμναστική ή Ozempic;

Κέιτι Πέρι: Έχασε πολλά κιλά κι άλλαξε εμφάνιση - Γυμναστική ή Ozempic;

Η 39χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε μια σέξι φωτογραφία της από μια φωτογράφιση με τον Βρετανό φωτογράφο Τζακ Μπριντγκλάντ τη Δευτέρα, καθώς εγκαινίασε τη «νέα εποχή» της με την ανακοίνωση του «ενδυναμωτικού» επερχόμενου single της, «Woman’s World».

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να υποθέσουν ότι για την φανερά αδυνατισμένη φιγούρα της, η Κέιτι Πέρι ίσως χρησιμοποίησε το θαυματουργό φάρμακο για την απώλεια βάρους – αγαπημένο των διασημοτήτων, όπως η Σάρον Στόουν, ο Σκοτ Ντίζικ και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Πως άλλαξε έτσι την εμφάνισή της η Κέιτι Πέρι;

Ωστόσο, μια πηγή που μίλησε στην Daily Mail, ισχυρίζεται πως το μυστικό πίσω από τη νέα εμφάνιση της Κέιτι Πέρι είναι η αλλαγή στη διατροφή και η άσκηση. Όπως σημειώνει μάλιστα η πηγή, η διάσημη τραγουδίστρια υιοθέτησε το πρόγραμμα του αρραβωνιαστικού της Όρλαντο Μπλουμ προκειμένου να προετοιμαστεί για την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της μετά από 4 χρόνια, κόβοντας τις επεξεργασμένες τροφές και περιορίζοντας την κατανάλωσης αλκοόλ.

 

«Της αρέσει το αλμυρό φαγητό, της αρέσουν τα chicken nuggets και τα γλυκά, αλλά πρόσφατα αποφάσισε να ακολουθήσει τη διατροφή του Ορλάντο. Γυμνάζεται επίσης περισσότερο. Ο Ορλάντο είναι το δεξί της χέρι και τη βοηθάει. Τρώνε το ίδιο και γυμνάζονται το ίδιο. Δείχνει απίστευτα όμορφη επειδή τηρεί τη νέα της ρουτίνα».

Ισχύουν οι φήμες για τη χρήση Ozempic;

Αναφερόμενη στις φήμες για Ozempic, η πηγή τόνισε: «Η απώλεια βάρους της δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε βοήθεια από το Ozempic ή φάρμακα για την απώλεια βάρους. Απλά δούλεψε σκληρά και τρώει καλύτερα και πιο υγιεινά από ποτέ».

Όσο για τον Ορλάντο Μπλουμ είχε αποκαλύψει στο παρελθόν λεπτομέρειες για τη διατροφή και το πρόγραμμα άσκησής του, λέγοντας στο περιοδικό GQ ότι προσπαθεί να αποφεύγει τη ζάχαρη επειδή είναι «εθισμένος». « Προσπαθώ να έχω μια ισορροπημένη διατροφή πραγματικά - χόρτα και πρωτεΐνες. Η γλουτένη με κάνει να αποκοιμιέμαι».

Μιλώντας για τις προπονήσεις του, είπε: «Προσπαθώ να τις αναμειγνύω. Έτσι περπατάω πολύ ή κάνω ποδήλατο. Ή προσπαθώ να κάνω cardio σε χαμηλό καρδιακό ρυθμό, και μετά προσπαθώ να κάνω high cardio μερικές φορές αν μπορώ. Έχω απομακρυνθεί από τα πραγματικά βαριά βάρη. Σκέφτομαι περισσότερο, καθώς είμαι στα μέσα των σαράντα μου, τη μακροζωία».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ