Καινούργιου: Ποζάρει με μαγιό στην Πάρο και παραδέχεται πως περνά το πιο όμορφο και γαλήνιο καλοκαίρι

Καινούργιου: Ποζάρει με μαγιό στην Πάρο και παραδέχεται πως περνά το πιο όμορφο και γαλήνιο καλοκαίρι

Καιρός ήταν για την Κατερίνα Καινούργιου να ξεκουραστεί λίγο μετά από έναν πραγματικά πολύ απαιτητικό χειμώνα σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική της πορεία.

Η όμορφη παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου , αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της Super Κατερίνα για τη σεζόν, γέμισε βαλίτσες και αφού έκανε ένα μικρό πέρασμα από την Αίγινα, έφυγε για έναν αγαπημένο της προορισμό, την όμορφη Πάρο όπου και κατέλυσε σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Βέβαια δεν είναι μόνη αλλά μαζί με τον νέο αγαπημένο της, Παναγιώτη Κουτσουμπή και μάλιστα τις προηγούμενες μέρες, είχε αποκαλύψει, ταγκάροντάς τον σε φωτογραφία που ανέβασε, πως είναι μαζί στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Το ζευγάρι, λίγο πριν φύγει για Πάρο είχε κάνει μία σύντομη εξόρμηση στην Αίγινα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους ήταν πάρα πολύ διαχυτικοί και δεν προσπάθησαν να κρυφτούν από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Με νέες φωτογραφίες της, τόσο από την παραλία, όσο και από τα μέρη που επισκέφτηκε για δείπνο ή απλά για να απολαύσει την υπέροχη θέα στη θάλασσα, η Κατερίνα Καινούργιου φρόντισε να μας καταστήσει σαφές πως διανύει ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της αφού έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Μέρες αλλιώτικες …όμορφες μέρες… Σε κάθε ερέθισμα θα τις συναντάς… σε εκείνο το υπέροχο αεράκι, σ αυτόν τον καταγάλανο ουρανό που σε γαληνεύει και στον ήλιο που θα σε μαγεύει γλυκά λίγο πριν δύσει …💙 Πόση γαλήνη κ ομορφιά έχει αυτό το καλοκαίρι …🙏🏻🇬🇷 #summer #greece»

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ