Ανω κάτω το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με την έλευση της Φαίης Σκορδά -Ποιες εκπομπές αλλάζουν ώρα

Ανω κάτω το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με την έλευση της Φαίης Σκορδά -Ποιες εκπομπές αλλάζουν ώρα

Στον ΣΚΑΪ όλα δείχνουν ότι κατευθύνεται η Φαίη Σκορδά η οποία ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Την περασμένη Παρασκευή η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για καλοκαίρι και το κανάλι που είχε γίνει στέγη της για 10 χρόνια. Εδωσε ραντεβού για το επόμενο φθινόπωρο αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα την δούμε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Οπως αναφέρουν εδώ και καιρό δημοσιεύματα το πιθανότερο είναι ότι η Φαίη Σκορδά κατευθύνεται στον ΣΚΑΪ.

Πληρέστερο ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά φιλοξένησε η εφημερίδα Real News, γράφοντας ότι πρόταση από τον ΣΚΑΪ ήταν καλύτερη οικονομικά, ενώ έδινε και πλήρη ελευθερία επιλογής των προσώπων που θα την πλαισιώνουν. Σε αντίθεση, η πρόταση του Star μπορεί να ήταν για μικρότερο χρονικό διάστημα, αλλά ήταν μικρότερη οικονομικά και έθετε περιορισμούς ως προς την επιλογή των προσώπων του πάνελ από την παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ, ποιες εκπομπές αλλάζουν ώρα

Σε ότι αφορά στην ώρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, σύμφωνα με τη Real News το πιθανότερο είναι ότι η παρουσιάστρια θα αναλάβει τη ζώνη 10 με 12 το πρωί, την ώρα δηλαδή που τώρα έχουν εκπομπή οι Αταίριαστοι. Οπως γράφει η εφημερίδα οι Κούτρας-Ντσούνος, μαζί με την Δέσποινα Βλεπάκη που θα τους πλαισιώνει από την νέα τηλεοπτική σεζόν, θα μετακινηθούν στη ζώνη 12:00-14:00.

Ωστόσο, η έλευση της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ δημιουργεί ένα άλλο πρόβλημα στο κανάλι του Φαλήρου, με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Η Μαρία Μπακοδήμου είχε συμφωνήσει για καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, με την έλευση της Σκορδά, ωστόσο, και με δεδομένο ότι η χρονιά είναι προεκλογική, ο σταθμός δεν ενδιαφέρεται να επενδύσει τόσες ώρες στην ψυχαγωγία και απορρίπτει το σενάριο για δύο τέτοιου τύπου εκπομπές μέσα στην ημέρα. Με δεδομένη επίσης την άρνηση της Μαρίας Μπακοδήμου για εκπομπή το Σαββατοκύριακο το κανάλι του Φαλήρου αναζητά λύσεις. Σε πρώτη φάση θα έχει μια νέα συνάντηση με την Μαρία Μπακοδήμου για να βάλουν κάτω τα νέα δεδομένα και να βρουν λύση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS