Γιορτή του Πατέρα σήμερα: Το τρυφερό βίντεο της Finos Film - «Μπαμπάκα μου να σε φιλήσω!»

Γιορτή του Πατέρα σήμερα: Το τρυφερό βίντεο της Finos Film - «Μπαμπάκα μου να σε φιλήσω!»

Σήμερα γιορτάζουν οι μπαμπάδες, καθώς είναι η Ημέρα του Πατέρα.

Γιορτή του πατέρα ή ημέρα του πατέρα ονομάζεται η ετήσια κινητή εορτή προς τιμήν του πατέρα, των πατρικών δεσμών και γενικά της επιρροής των πατέρων στην κοινωνία. Στην Ελλάδα γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, σε άλλες χώρες η ημερομηνία μπορεί να διαφέρει.

To βίντεο της Finos Film για την Ημέρα του Πατέρα

Γιορτή του πατέρα σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου, και η Finos Film τιμά αυτή τη μέρα με σκηνές όπου πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι μπαμπάδες του ελληνικού κινηματογράφου μαζί με τα παιδιά τους.

«Μπαμπάκα μου, να σε φιλήσω!»
Γιορτάζουμε την Ημέρα του Πατέρα σήμερα, με τον κυρ-Θόδωρο να ζητάει διαρκώς το δίκανο και αντ’ αυτού να εισπράττει, τελικά, το φιλί της κόρης του! Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που προστατεύουν τα παιδιά τους με το πιο ισχυρό όπλο που διαθέτουν: την αγάπη τους ❤

Βλέπουμε «πατρικές» σκηνές από τις ταινίες «Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Διακοπές στο Βιετνάμ» και «Μανταλένα», γράφει η Finos Film στην ανάρτηση της.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ