Μια τυχερή γάτα βρήκε το παντοτινό της σπίτι μετά από ένα απίστευτο ταξίδι -Σώθηκε από την ευθανασία

Μια τυχερή γάτα βρήκε το παντοτινό της σπίτι μετά από ένα απίστευτο ταξίδι -Σώθηκε από την ευθανασία

Τύχη βουνό είχε μια γατούλα που αντιμετώπιζε την πιθανότητα της ευθανασίας, ωστόσο, βρήκε το παντοτινό της σπίτι μετά από ένα απροσδόκητο ταξίδι με κρουαζιερόπλοιο.

H τυχερή γάτα ξεκίνησε το ταξίδι της από το Μαϊάμι αφού μεταφέρθηκε λαθραία σε ένα πλοίο που έκανε διεθνή κρουαζιέρα.

Ο Ovie, όπως ονομάζεται η ανυποψίαστη γάτα, βρέθηκε μέσα στο επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο «Ovation of the Seas» της Royal Caribbean στις 18 Νοεμβρίου, αφού φέρεται να μπήκε λαθραία σε αυτό από έναν επισκέπτη.

Ο Michael Bayley, διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean International, σημείωσε σε μια ανάρτησή του στο Facebook ότι η γάτα «μεταφέρθηκε λαθραία» στην κρουαζιέρα, η οποία έκανε στάσεις στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

«Πιστεύουμε ότι ήταν στο φούτερ ενός επισκέπτη και υποθέτουμε ότι πρέπει να του έκαναν νάρκωση ή κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο Bayley για τον Ovie.

Η γάτα τράβηξε την προσοχή της Royal Caribbean αφού το αιλουροειδές εντοπίστηκε από ένα μέλος του πληρώματος και «αναφέρθηκε στις αρχές της Νέας Ζηλανδίας σύμφωνα με τα πρωτόκολλα βιοασφάλειας», δήλωσε η Royal Caribbean στο People.

«Η Royal Caribbean συνεργάστηκε με τις τοπικές αρχές και τον επισκέπτη για να δει εάν η γάτα θα μπορούσε να εισαχθεί νόμιμα στη χώρα», προσθέτει η δήλωση. «Δυστυχώς, λόγω των ομοσπονδιακών κανονισμών, αυτό δεν ήταν δυνατό».

Ο Bayley έγραψε στο Facebook ότι η γάτα τελικά «δεν επετράπη να αποβιβαστεί από το πλοίο στην Αυστραλία ή τη Νέα Ζηλανδία από τις αρχές και έπρεπε να υποβληθεί σε ευθανασία».

Η ευτυχής κατάληξης της γάτας

Ωστόσο, η Royal Caribbean συνεργάστηκε με τις αρχές «για να δει τι ήταν δυνατό να γίνει» για τον Ovie, σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας. «Και αφού ακολουθήθηκαν τα τοπικά πρωτόκολλα καραντίνας, η γάτα πέταξε πίσω στις ΗΠΑ όπου μπορέσαμε να της βρούμε ένα παντοτινό σπίτι».

«Η ομάδα εξυπηρέτησης των επισκεπτών ανέλαβε δράση και μετά από αρκετές εβδομάδες και πολλά πέρα-δώθε έφερε με ασφάλεια τον Ovie στα μισά του κόσμου για να υιοθετηθεί από ένα από τα μέλη της ομάδας εξυπηρέτησης επισκεπτών στο Μαϊάμι», έγραψε ο Bayley.

«Ο Ovie ζει τώρα χαρούμενος στο Μαϊάμι», πρόσθεσε.

Η Royal Caribbean International σημειώνει στον ιστότοπό της ότι οι σκύλοι υπηρεσίας είναι ευπρόσδεκτοι στα πλοία της, αλλά η εταιρεία «δεν δέχεται κατοικίδια» σε αυτά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ