Φειδίας Παναγιώτου: Ποιος είναι ο YouΤuber που θεωρείται φαβορί για την Ευρωβουλή στην Κύπρο

Φειδίας Παναγιώτου: Ποιος είναι ο YouΤuber που θεωρείται φαβορί για την Ευρωβουλή στην Κύπρο

Πιθανόν να δούµε ευρωβουλευτή µε… τρεις γραβάτες, κοστούµι και σορτσάκι. Ο λόγος για τον Φειδία Παναγιώτου από την Κύπρο, που µε την παραπάνω στυλιστική άποψη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του τον Ιανουάριο.

Φειδίας Παναγιώτου: Οι στόχοι και οι πιθανότητες να εκλεγεί

Ο 24χρονος influencer, που κατέρχεται στις εκλογές ως ανεξάρτητος, αν και παραδέχεται ότι δεν είχε ιδέα για την πολιτική ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, στην τελευταία δηµοσκόπηση ανιχνεύεται πέµπτος µε 8,7% και δεν αποκλείεται να εξασφαλίσει µία έδρα, µπροστά από τα παραδοσιακά πολιτικά κόµµατα που κατεβάζουν από έξι υποψηφίους το καθένα.

Ο στόχος του, όπως λέει, δεν είναι να εκλεγεί αλλά να παρακινήσει τους νέους να ασχοληθούν µε την πολιτική και δηλώνει ότι δεν µπορεί να ανεχθεί τη συνεχιζόµενη κυριαρχία των «σπασίκλων» στις Βρυξέλλες. Σε άρθρο-αφιέρωµα του Politico αναφέρεται ότι ο YouΤuber µε τους περίπου 2.600.000 συνδροµητές ενδεχοµένως να είναι ένας από τους έξι εκπροσώπους της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Υπενθυµίζεται ότι ο κ. Παναγιώτου έγινε διάσηµος ξεκινώντας µια αποστολή να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ, κάτι που τελικά κατάφερε, και πέρυσι προκάλεσε προσπαθώντας να ταξιδέψει σε όλη την Ινδία και την Ιαπωνία στο τζάµπα και ζητιανεύοντας µετρητά.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ