Διευθύντρια casting της ταινίας Joker - Folie à Deux: Η Lady Gaga θα σας ξετρελάνει στον ρόλο της Harley Quinn

Διευθύντρια casting της ταινίας Joker - Folie à Deux: Η Lady Gaga θα σας ξετρελάνει στον ρόλο της Harley Quinn

Η διευθύντρια casting, Φρανσίν Μέισλερ, τιμήθηκε στο 58ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι και έπλεξε το εγκώμιο της Lady Gaga.

Η Μέισλερ, αναφέρθηκε αρχικά στην πλούσια καριέρα της ενώ μίλησε και για τους ηθοποιούς που συνεργάστηκε τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην Lady Gaga και στον ρόλο της ως Χάρλεϊ Κουίν στη ταινία «Joker: Folie à Deux». Πρόσθεσε ότι παρακολούθησε πρόσφατα ένα απόσπασμα από το πολυαναμενόμενο σίκουελ του Τοντ Φίλιπς.

«Είναι τόσο καλή σε αυτό παιδιά. Θα σας ξετρελάνει» είπε η Μέισλερ και πρόσθεσε πως το casting της Lady Gaga στον συγκεκριμένο ρόλο δεν ήταν δική της επιλογή.

«Δεν ήταν δική μου ιδέα. Ήταν του Τοντ Φίλιπς. Αλλά θα σας πω ότι ήταν πραγματικά έκπληξη -και πολύ καλή. Την είδα και έμεινα έκπληκτη. Θέλω να πω, όλοι ξέραμε τι μπορούσε να κάνει στο "Ένα αστέρι γεννιέται", αλλά σκέφτηκα, "Ω, καλά, εκείνο ήταν κάπως στα μέτρα της". Ήταν κάτι που θα μπορούσε να κάνει και να φανεί αληθινό. Αλλά αυτό... Φίλε, είναι καλή. Ο Χοακίν [Φίνιξ] θα σας πάρει σίγουρα τα μυαλά και πάλι, αλλά το ότι θα μπορούσε να συμβαδίσει μαζί του [η Lady Gaga] και να είναι αληθινή δείχνει ότι είναι καλή», είπε.

Η ταινία φημολογείται ότι θα κάνει ντεμπούτο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ