Μπιγιονσέ: Έδωσε την άδεια στην Κάμαλα Χάρις να χρησιμοποιεί το Freedom ως το επίσημο τραγούδι της εκστρατείας της

Μπιγιονσέ: Έδωσε την άδεια στην Κάμαλα Χάρις να χρησιμοποιεί το Freedom ως το επίσημο τραγούδι της εκστρατείας της

Η Μπιγιονσέ έδωσε την έγκρισή της στην Κάμαλα Χάρις να χρησιμοποιεί το τραγούδι «Freedom» στην προεκλογική της εκστρατεία, σύμφωνα με το CNN.

Το αμερικανικό δίκτυο αναφέρει πως η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το δημοφιλές κομμάτι ως το επίσημο τραγούδι της καμπάνιας της.

Η τραγουδίστρια, η οποία φημίζεται για τις αυστηρές οδηγίες της σχετικά με τη χρήση της μουσικής της, έδωσε γρήγορα την έγκρισή της στην καμπάνια της Χάρις όταν ζητήθηκε άδεια για το τραγούδι «Freedom» τη Δευτέρα, λίγο πριν από την εμφάνιση της αντιπροέδρου. Μια πηγή κοντά στην Κάμαλα Χάρις δήλωσε στο CNN πως η έγκριση δόθηκε αμέσως μόλις έγινε το αίτημα.

Το τραγούδι ακούστηκε στο κλείσιμο της πρώτης ομιλίας της Χάρις το απόγευμα της Δευτέρας, σηματοδοτώντας την έναρξη της προεκλογικής της εκστρατείας με ένα ισχυρό μήνυμα ελευθερίας και ενότητας.

Επιπλέον, το CNN αναφέρει πως η μητέρα της Μπιγιονσέ, Τίνα Νόουλς, έχει εκφράσει από την Κυριακή τη στήριξή της στην Κάμαλα Χάρις.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ