Αναστασία Γερολυμάτου: H 85χρονη windsurfer που έκανε τον διάπλου Κεφαλονιάς – Ζάκυνθου

Αναστασία Γερολυμάτου: H 85χρονη windsurfer που έκανε τον διάπλου Κεφαλονιάς – Ζάκυνθου

Η Αναστασία Γερολυμάτου είναι η γηραιότερη windsurfer στον κόσμο και συνεχίζει με την ίδια όρεξη. Τελευταία της μεγάλη πρόκληση που έφερε αισίως σε πέρας ήταν ο διάπλους Κεφαλονιάς – Ζακύνθου.

Η 85χρονη Αναστασία Γερολυμάτου που ζει στην Κεφαλονιά και είναι η γηραιότερη γυναίκα windsurfer στον κόσμο, πραγματοποίησε την Τρίτη τον διάπλου Κεφαλονιάς – Ζακύνθου. Διέπλευσε την απόσταση των 10,8 μιλίων μεταξύ των δυο νησιών σε 3 ώρες και 40 λεπτά και στον τερματισμό αν και κατάκοπη δεν θα μπορούσε παρά να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη.

“Όταν ανέβηκα πάνω στη σανίδα δεν σκέφτηκα ούτε την απόσταση ούτε την ηλικία μου... είπα θα φτάσω Ζάκυνθο και μάλιστα θα το διασκεδάσω!

Είχα καλό αέρα και ανθρώπους δικούς μου κοντά μου... ήμουν σίγουρη ότι μπορούσα να τα καταφέρω!

Ευχαριστώ όσους με υποστήριξαν με τόση αγάπη από κοντά Dimitris Deligiannis , το kefaloniaboatrental.com , Lizzie Goldsack, τον γιατρό μας, τον Φιλάρετο ναυαγοσώστη μας και όλους εσάς με τα υπέροχα μηνύματα σας!”, ανέφερε σε ανάρτησή της μετά την επίτευξη του στόχους της.

Η κ. Αναστασία ασχολείται με το άθλημα του windsurfing τα τελευταία 45 χρόνια και τον Αύγουστο του 2019 έκανε ρεκόρ Guinness ως η γηραιότερη γυναίκα windsurfer του κόσμου.

Η κ. Αναστασία Γερολυμάτου, γνωστή και ως «surfer της Κεφαλονιάς» αφιερώνει και αυτόν το διάπλου σε μικρούς και μεγάλους και τους παροτρύνει να ασχοληθούν με τα σπορ και τον αθλητισμό. Το πιστεύω της είναι πως κάθε αθλητική δραστηριότητα θέτει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή μας σε εγρήγορση, χαρίζοντάς μας την ζωντάνια που χρειαζόμαστε και την ευχαρίστηση που δικαιούμαστε, ανεξάρτητα από την ηλικία μας.

Επιθυμεί να ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες που καθημερινά προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στους πολλαπλούς καθημερινούς τους ρόλους και να τους υπενθυμίσει ότι πέρα από την στήριξη της οικογένειας και της εργασίας τους, πρέπει να αφιερώσουν χρόνο και στον εαυτό τους, κάνοντας πράγματα που τις ευχαριστούν, τις ξεκουράζουν και τις εξελίσσουν.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ