Ο Αλέξης Κούγιας απαντά στην Εύη Βατίδου για την επανασύνδεση: Έχω σχέση, οι δηλώσεις της μού δημιουργούν πρόβλημα

Ο Αλέξης Κούγιας απαντά στην Εύη Βατίδου για την επανασύνδεση: Έχω σχέση, οι δηλώσεις της μού δημιουργούν πρόβλημα

Μία τελεία σε όσα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για το ενδεχόμενο επανασύνδεσής του με την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, θέλησε να βάλει ο Αλέξης Κούγιας, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγό του, ενώ σημείωσε και ότι οι σχετικές δηλώσεις της τού δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση του.

«Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε τον εικόνα του»

 «Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δημοσιοποιήσεις των δηλώσεων της πρώην συζύγου μου, δημιουργούν προβλήματα, γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας. 

«Δεν απάντησα στην δήλωση της Εύης Βατίδου, όταν είπε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφό μου. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που, εκτός των δύο υπέροχων παιδιών, αλλοίωσε τον εικόνα του. Έχω κάνει μόνο καλό στην Εύη Βατίδου, ποτέ δεν έκανα κακό», συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη, ούτε υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, και όλη αυτή η ιστορία μού δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική μου σχέση. Να το ξεκόψουμε, λοιπόν, αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου και την προσωπικότητά μου», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

«Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, δεν δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Δεν είναι σύζυγός μου, όμως είναι μία προσωπική σχέση, η οποία είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, και επικοινωνίας και προσωπικότητας. Είναι μία κοπέλα που στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές», πρόσθεσε ο ίδιος, ολοκληρώνοντας τη σχετική τοποθέτησή του.

Τι δήλωνε λίγες ώρες νωρίτερα η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, Εύη Βατίδου

Σημειώνεται ότι, στην ίδια εκπομπή, προβλήθηκαν και δηλώσεις της Εύης Βατίδου σχετικά με το ίδιο θέμα, από εκδήλωση στην οποία παρευρέθη το βράδυ της Τετάρτης, 29/11.

«Δεν σημαίνει ότι όποιος μας κάνει πρόταση θα την αποδεχτούμε κιόλας, πρέπει να το σκεφτούμε κιόλας. Ένα είναι αυτό και δεύτερον, πρέπει να “ψαχουλέψουμε” και το διαζύγιο. Τώρα, που τα έψαξα όλα τα θέματα, μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι το διαζευκτήριο δεν το βρήκα. Είναι της εκκλησίας αυτό, τόσα χρόνια. Λέει, το βγάζουν αυτό, και είναι ένα. Θα πάρω τον Αλέξη να τον ρωτήσω πού είναι το δικό του. Δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω ότι η εκκλησία δίνει δύο πρωτότυπα. Εγώ δεν ξέρω πού είναι αυτό», είπε με χιούμορ η Εύη Βατίδου.

«Το δις εξαμαρτείν ουκ γυναικός σοφής. Θέλει σκέψη, αυτά τα πράγματα θέλουν συζήτηση. Είδα τον Αλέξη Κούγια την Κυριακή, είχαμε άλλα θέματα να συζητήσουμε, δεν συζητήσαμε για αυτό. Δεν κάνουμε τέτοιες συζητήσεις, εκτός αν μου έρθει με κανένα ρομαντικό λουλούδι», πρόσθεσε η ίδια.

Υπενθυμίζεται ότι τα σενάρια περί ενδεχόμενης επανασύνδεσης του ζευγαριού ξεκίνησαν όταν ο γνωστός ποινικολόγος ανέλαβε την υπεράσπιση της πρώην συζύγου του, μετά από καταγγελία μοτοσικλετιστή ότι τον εμβόλισε με το ΙΧ της. Η Εύη Βατίδου, η οποία αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, αναγνώρισε δημόσια τη συμβολή του Αλέξη Κούγια.

Τότε, πρώτος ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε λόγο για «αναθέρμανση» του έρωτα του πρώην ζευγαριού, με τον Αλέξη Κούγια να τονίζει ότι αν και οι δύο τους πέρασαν έναν «τεράστιο έρωτα», δεν μπορεί να υπάρχει επιστροφή.

Τις παραπάνω δηλώσεις, ακολούθησαν σχετικές τοποθετήσεις της Εύης Βατίδου, η οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι, με αφορμή την υπόθεσή της, οι δύο τους μιλούν 3-4 φορές την ημέρα, κάτι το οποίο η ίδια θεωρεί, κατά κάποιον τρόπο, επανασύνδεση, ενώ σημείωσε ότι «Δεν ξέρω αν θα φάτε και κουφέτα, να σας πω την αλήθεια. Αν είναι να το δούμε και αυτό, θα σας στείλω!».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS