Η στιγμή που ο Θέμης Αδαμαντίδης ρωτά διακριτικά δημοσιογράφο του Πρωινού αν ξαναπαντρεύονται Σκορδά-Λιάγκας [βίντεο]

Η στιγμή που ο Θέμης Αδαμαντίδης ρωτά διακριτικά δημοσιογράφο του Πρωινού αν ξαναπαντρεύονται Σκορδά-Λιάγκας [βίντεο]

Μια απολαυστική στιγμή χάρισε ο Θέμης Αδαμαντίδης στο Πρωινό με μια ατάκα που ξεστόμισε για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε μια προγραμματισμένη συνέντευξη στο Πρωινό με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US με την Σάσα Σταμάτη. Το βίντεο με όσα είπε έπαιξε κανονικά, αλλά στη συνέχεια η Φωτεινή Πετρογιάννη πήρε τον λόγο και ενημέρωσε την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα πως υπάρχει ένα απόσπασμα που δεν έπαιξε στον αέρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη είχε μια απορία αν έπρεπε να πει κάτι συγκεκριμένο δημόσια - ενδεχομένως να στείλει τις ευχές του - καθώς πίστευε πως είναι αληθινά τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να ξαναπαντρεύονται.

«Συμβαίνει κάτι αυτό τον καιρό στο “Πρωινό”;», ρώτησε ο Θέμης Αδαμαντίδης τη δημοσιογράφο και συνέχισε «Δεν ξαναπαντρεύονται τελικά;» με την ίδια να του απαντάει όχι. Όπως είναι αναμενόμενο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασαν σε γέλια με την παρουσιάστρια να τονίζει πως δεν ισχύει αυτό.

Δείτε το βίντεο με τον Θέμη Αδαμαντίδη:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ