«Βόμβες» Τσάβι: Επιστρέφει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα; - «Ξέρει ότι εδώ είναι το σπίτι του και οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές»

«Βόμβες» Τσάβι: Επιστρέφει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα; - «Ξέρει ότι εδώ είναι το σπίτι του και οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές»

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και στο εξωτερικό κάνουν λόγο για τους μπλαουγκράνα, με τον Τσάβι μάλιστα να παίρνει κι αυτός θέση και να «ανάβει» φωτιές.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα στο περιθώριο των δηλώσεών του για την αναμέτρηση των Καταλανών με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε… άνοιγμα στον Μέσι για την επιστροφή του στο Καμπ Νου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάβι:

«Ο Μέσι ξέρει ότι η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του και οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές, το είπα πολλές φορές», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των Καταλανών, για να προσθέσει:

«Είναι φίλος μου, είμαστε σε μόνιμη επαφή, μια πιθανή επιστροφή θα εξαρτηθεί μόνο από αυτόν. Ο Λέο είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, πάντα θα έχει μια θέση στην Μπαρτσελόνα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ