Superleague, Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-0: Μοιρασιά στο ντέρμπι

Superleague, Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-0: Μοιρασιά στο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Superleague. Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό, σπουδαίες φάσεις αλλά όχι νικητή. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο με απολογισμό 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η ομάδα του Μίτσελ έχει 25 βαθμούς.

Η Ένωση στο φινάλε του πρώτου γύρου έχει 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Με 29 βαθμούς η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι στη δεύτερη θέση.

 Λαμία – Παναιτωλικός 1-3: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Αγρινίου

Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με 3-1 της Λαμίας για τη 13η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με απολογισμό 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες και με 16 βαθμούς είναι στην έβδομη θέση.

Η Λαμία από την άλλη έχει 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα με 9 βαθμούς είναι στη 10η θέση.

Superleague, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-0: Συνεχίζει χωρίς ήττα το τριφύλλι

Με γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο 80’ και του Μάγκνουσον στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 2-0 του Ατρόμητου για τη 13η αγωνιστική της Superleague. Το τριφύλλι ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο χωρίς ήττα με απολογισμό 12 νίκες και 1 ισοπαλία έχοντας 37 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο μετά από αποβολή του Έρλινγκμαρκ. Η ομάδα του Περιστερίου έχει στο φινάλε του πρώτου γύρου 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες και με 15 βαθμούς είναι στην όγδοη θέση.

Superleague, ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-4: Δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο Άρης επιβλήθηκε με 4-0 του ΠΑΣ στα Γιάννενα για τη 13η αγωνιστική της Superleague. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με Ατρόμητο και ΟΦΗ.

Ο Άρης ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με απολογισμό 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου και είναι στην έκτη θέση.

Ο ΠΑΣ έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες. Η ομάδα του Θανάση Στάικου έχει 9 βαθμούς.

ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0: Νίκη στο ρελαντί

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 του Βόλου για τη 13η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψε στους Θεσσαλούς να κάνουν το παιχνίδι του.

Η ομάδα του Λουτσέσκου ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 7 νίκες, 4 ισοπαλία και δύο ήττες. Ο ΠΑΟΚ είναι στην τρίτη θέση με 25 βαθμούς.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έχει στο φινάλε του πρώτου γύρου 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Οι Θεσσαλοί έχουν 24 βαθμούς και είναι στην πέμπτη θέση.

 

 bathmologia super leauge

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ