Super League: Το CAS επιστρέφει τους 7 βαθμούς στον ΠΑΟΚ!

Super League: Το CAS επιστρέφει τους 7 βαθμούς στον ΠΑΟΚ!

Το CAS με σημερινή του απόφαση επιστρέφει τους 7 βαθμούς στον ΠΑΟΚ και στέλνει την υπόθεση πίσω στην ΕΠΟ για την επανεξέτασή της.

Το ευρωπαϊκό Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο, μάλιστα, ζητά την επανεξέταση της υπόθεσης με την υποσημείωση αυτή να μπει στην ουσία της υπόθεσης και να μη δεσμεύεται από το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Το CAS ενημέρωσε, δε, ότι επιστρέφονται οι 7 βαθμοί στον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που η εκδίκαση θα επαναληφθεί.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλέον ανεβαίνει στη δεύτερη θέση των πλέι οφ της Super League έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η απόφαση του CAS, η υπόθεση επιστρέφει στο δευτεροβάθμιο όργανο, με την Επιτροπή Εφέσεων να καλείται να εκδώσει εκ νέου απόφαση για την υπόθεση. Οι εμπλεκόμενες πλευρές καθώς και εκείνοι που έχουν έννομο συμφέρον διατηρούν το δικαίωμα να προσφύγουν εκ νέου στο Ανώτατο Δικαστήριο της Λωζάνης.

Ουσιαστικά, δηλαδή, η Επιτροπή Εφέσεων πρέπει να εκδικάσει από την αρχή την υπόθεση για το αν προκύπτει πολυϊδιοκτησία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, δίχως να δεσμεύεται από καμία εισήγηση-απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η βαθμολογία της Super League μετά την απόφαση του CAS

1. Ολυμπιακός 85
2. ΠΑΟΚ 68
3. ΑΕΚ 65
4. Παναθηναϊκός 52
5. Άρης 38
6. ΟΦΗ 36

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ σημείωναν πως η σημερινή απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Λωζάνης αποτελεί μια νίκη για τις θέσεις του συλλόγου σε δύο σημεία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS