Παναθηναϊκός: Η Άννα Βίσση ρωτά... ευθέως τον Ιωαννίδη αν θα μείνει στο «τριφύλλι» !

Παναθηναϊκός: Η Άννα Βίσση ρωτά... ευθέως τον Ιωαννίδη αν θα μείνει στο «τριφύλλι» !

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη "ακούγεται" έντονα για ομάδες του εξωτερικού και ο ίδιος αποτελεί διακαή πόθο διάφορων αρκετών ευρωπαϊκών κλαμπ που "καίγονται" για την απόκτηση του!

Η πιο... επίμονη ολων έχει αποδειχθεί η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ εύλογο ερώτημα όλων είναι αν ο Φώτης Ιωαννίδης θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και αν το "τριφύλλι" προτίθεται να τον αποχωριστεί.

Όλοι αγωνιούν. Από τους οπαδούς μέχρι και την... Άννα Βίσση η οποία με συνοπτικές διαδικασίες τον ρώτησε αν θα παραμείνει στους "πράσινους" σε κοινή τους έξοδο μαζί με την σύντροφο του, Ελένη Βουλγαράκη!

Η Άννα Βίσση ρωτά τον Ιωαννίδη για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό

Η Άννα Βίσση "τρέλανε" άπαντες με το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok το οποίο δείχνει να είναι παρέα με τον Φώτη Ιωαννίδη και την Ελένη Βουλγαράκη. Όλα ξεκίνησαν όταν η σύντροφος του Έλληνα φορ ξεκίνησε να τραγουδά με την κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια και η ίδια με "έξυπνο" τρόπο σταμάτησε το τραγούδι και γύρισε προς το μέρος του ρωτώντας τον ευθέως: "Δεν θα τρελαθούμε. Θα μείνεις στον Παναθηναϊκό ή δεν θα μείνεις στον Παναθηναϊκό. Να ξέρουμε. Γιατί έχω αγωνία. Δεν ξέρω τι να κάνω. Κι εγώ δεν ξέρω που να πάω". "Ιδρώσαμε, ιδρώσαμε" της απάντησε ο στράικερ του "τριφυλλιού".

@annavissiofficial Η ψαριά της βραδυάς 🐠🐠🐠 @Voulgaraki Eleni @Ioannidis Fotis ☘️ #chrysopsara #annavissi @fannatics ♬ original sound - annavissiofficial

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ