Mundo Deportivo: Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για Μέσι η Αλ Χιλάλ -Ετοιμάζει συμβόλαιο 300 εκατ. ευρώ το χρόνο

Mundo Deportivo: Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για Μέσι η Αλ Χιλάλ -Ετοιμάζει συμβόλαιο 300 εκατ. ευρώ το χρόνο

Μετά την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία, με την πρόσφατη υπογραφή του στην Αλ Νασρ, ο επόμενος στόχος των Σαουδαράβων είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, στόχος του σαουδαραβικού κράτους είναι να ανοίξει στον κόσμο, να αυξήσει τον τουρισμό που εισέρχεται στα σύνορά του, και αυτό προσπαθεί να το πετύχει μέσω του αθλητισμού. Το τελευταίο τους στοίχημα είναι το ποδόσφαιρο. Στο πλαίσιο αυτό, ο κύριος στόχος τους είναι να φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 με κοινή υποψηφιότητα με την Αίγυπτο και την Ελλάδα. 

Πριν από αυτό όμως, πρέπει να αυξήσουν την προβολή του πρωταθλήματός τους στον ποδοσφαιρικό πλανήτη και θέλουν να το κάνουν μέσω δύο μεγάλων αστέρων: του Κριστιάνο Ρονάλντο, που βρίσκεται ήδη στην Αραβία, και του Λιονέλ Μέσι, τον οποίο θα δελεάσουν με μια «προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί».

Στη Σαουδική Αραβία πληθαίνουν οι φήμες ότι η Αλ Χιλάλ, η μεγαλύτερη αντίπαλος της Αλ Νασρ, θέλει να κάνει δικό της τον νυν παγκόσμιο πρωταθλητή με τη φανέλα της Αργεντινής και θα ήταν πρόθυμη να κάνει μια προσφορά που δεν θα ξεπερνούσε τα 300 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Ένα ποσό που είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς, αν και μένει να δούμε αν ο Αργεντινός θα ήταν ευτυχής να μετακομίσει σε μια χώρα με τόσο διαφορετικά ήθη και έθιμα και τόσο περίπλοκο κλίμα όσον αφορά τις θερμοκρασίες.

Όπως και στην περίπτωση του Κριστιάνο, ο μόνος χορηγός που εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του ήταν το «Visit Saudi», δείγμα του πόσο σημαντική ήταν η χώρα για την επίτευξη της υπογραφής του, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, η φόρμουλα θα είναι παρόμοια. Το κράτος της Σαουδικής Αραβίας θα βοηθήσει την Αλ Χιλάλ με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να υπογράψει τον νυν παγκόσμιο πρωταθλητή με την Αργεντινή, ώστε να συνεχίσει να βελτιώνει το πρωτάθλημά της με δύο αστέρια του βεληνεκούς των δύο ποδοσφαιριστών που κυριάρχησαν στο άθλημα τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Η Αλ Χιλάλ θα ήθελε να υπογράψει από τώρα τον Μέσι

Φιλοδοξία της Αλ Χιλάλ είναι να υπογράψει τώρα το Μέσι ώστε Αργεντινός επιθετικός να είναι μέλος της ομάδας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 11 Φεβρουαρίου στο Ραμπάτ και την Ταγγέρη. Ως εκ τούτου, ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας είναι διατεθειμένος να προσφέρει περισσότερα από 300 εκατομμύρια ανά σεζόν στον Αργεντινό επιθετικό, ώστε να αναβιώσει η κόντρα μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Η σχέση του Αργεντίνου σούπερ σταρ με τη Σαουδική Αραβία

Η σχέση του Μέσι με τη Σαουδική Αραβία δεν είναι μυστική. Ο αρχηγός της Αργεντινής που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 είναι σήμερα πρεσβευτής τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας. «Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να απελευθερώσετε την εσωτερική σας αναζητητή συγκινήσεων και να ανακαλύψετε το αδιανόητο. Είτε ταξιδεύετε για να ανακαλύψετε νέα πράγματα είτε για να ανακαλύψετε παλιά», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του «Visit Saudi», του οργανισμού τουρισμού της χώρας. Ο ιστότοπος απαριθμεί μια σειρά από μέρη που θάμπωσαν τον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του.

Ο Μέσι εθεάθη για πρώτη φορά στο πλαίσιο του ρόλου του ως πρεσβευτή τουρισμού με ένα πρώτο ταξίδι στην Τζέντα τον Μάιο του 2022, μια σύγχρονη πόλη στο πλαίσιο της Σαουδικής Αραβίας, μια πόλη-λιμάνι στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας και πιο προηγμένη από άλλα αστικά κέντρα της χώρας. «Αυτή δεν είναι η πρώτη του επίσκεψη στο βασίλειο και δεν θα είναι η τελευταία του», δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ahmed al-Khateeb, υπουργός τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας. 

Η Σαουδική Αραβία είναι αποφασισμένη και θέλει τον Μέσι στο πρωτάθλημά της. Η προσφορά θα έρθει, σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ