Η κίνηση του Ρονάλντο που κατατρόπωσε τη μετοχή της Coca-Cola [βιντεο]

Η κίνηση του Ρονάλντο που κατατρόπωσε τη μετοχή της Coca-Cola [βιντεο]

Δεν είναι αστείο να σε κάνει πέρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η κίνηση του Ρονάλντο κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για το Euro 2021 να κάνει πέρα δύο μπουκάλια Coca-Cola με την προτροπή «πίνετε καλύτερα νερό», συνέπεσε, αν όχι προκάλεσε πτώση 4 δισ. δολαρίων στις μετοχές του γίγαντα των αναψυκτικών.

Ο αρχηγός της Πορτογαλίας, ένθερμος οπαδός της υγιεινής διατροφής έσπρωξε τα δυο μπουκάλια του χορηγού Coca-Cola κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Βουδαπέστη τη Δευτέρα, ενώ κρατώντας ένα μπουκάλι ενθάρρυνε στα πορτογαλλικά: «Agua!». Με άλλα λόγια πιείτε καλύτερα νερό.

 

Η τιμή της μετοχής της Coca-Cola μειώθηκε από 56,10 δολάρια στα 55,22 δολάρια σχεδόν αμέσως μετά τη χειρονομία αυτή του Ρονάλντο, σημειώνοντας πτώση της τάξης του 1,6%. Η αξία της Coca-Cola έπεσε από 242 δισ. δολ σε 238 δισ. δολ., μειώθηκε δηλαδή κατά 4 δισ. δολ.

Η Coca-Cola, ένας από τους επίσημους χορηγούς του Euro 2021, απάντησε την Τρίτη λέγοντας ότι «όλοι δικαιούνται να έχουν τις προτιμήσεις τους για τα ποτά» με διαφορετικές «γεύσεις και για διαφορετικές ανάγκες».

Ο Ρονάλντο, αδιαμφισβήτητος σταρ της ποπ κουλτούρας, με περίπου 300 εκατομμύρια οπαδούς Instagram, χθες έσπασε το ρεκόρ σκόρερ στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με 11 γκολ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS