Η Γιουβέντους θέλει τον Τσιμίκα και δίνει 13 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ

Η Γιουβέντους θέλει τον Τσιμίκα και δίνει 13 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ

Η πορεία του 25χρονου Έλληνα διεθνή μπακ στην Premier League και την Λίβερπουλ είναι ξεκάθαρα ανοδική. Αλλωστε αυτό αποδεικνύεται κι από τα νούμερά του. Ο Γιούργκεν Κλοπ του δίνει πλέον περισσότερες ευκαιρίες και τον εμπιστεύεται πλέον απόλυτα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η «δίψα» του για την κατάκτηση περισσότερων τροπαίων συνεχίζει υπάρχει. «Ελπίζουμε ότι θα πανηγυρίσουμε όλα τα τρόπαια. Θα πάμε για όλα. Θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τα πάντα», ήταν το μήνυμά του και τώρα προετοιμάζεται γι’ ακόμη μία διάκριση. Αν η Λίβερπουλ περάσει και το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ στη ημιτελικά του Champions League, τότε ο Τσιμίκας θα έχει στα πόδια του μια χρυσή ευκαιρία. Κι αυτό διότι κανένας Έλληνας στο παρελθόν έχει κατακτήσει τρόπαιο ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ηδη το όνομά του έχει αρχίσει κι ακούγεται για μερικούς από τους κορυφαίους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γιουβέντους. Συγκεκριμένα, η «juvedipendenza» αναφέρει ότι οι «μπιανκονέρι» παρακολουθούν εδώ κι αρκετό διάστημα την περίπτωση του Τσιμίκα και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να βγάλουν από τα ταμεία τους 13 εκατομμύρια ευρώ για να πείσουν την Λίβερπουλ να τον παραχωρήσει. Μάλιστα, η «Γηραιά Κυρία» φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του με στόχο να πλαισιώσει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Πελεγκρίνι.

«Μπορεί να μην έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ, καθώς υπάρχει ο Αντριου Ρόμπερτσον, αλλά όποτε αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός. Ο 27χρονος αμυντικός είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να κάνει τη διαφορά, με το… βελούδινό του αριστερό πόδι.

Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει 13 εκατ. ευρώ για να κάνει δικός της τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικής ποδοσφαιριστής και με τον Λούκα Πελεγκρίνι μπορούν να συνθέσουν ένα δυνατό δίδυμο στην αριστερή πλευρά της άμυνας της Μεγάλης Κυρίας», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν μετράει 21 συμμετοχές, έχοντας έξι ασίστ και με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS