Euroleague: H Λετονή δημοσιογράφος στο Final 4 που ενθουσιάστηκε με την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού

Euroleague: H Λετονή δημοσιογράφος στο Final 4 που ενθουσιάστηκε με την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού

Η Λετονή δημοσιογράφος, Βικτόρια Καμάζα, είδε από κοντά τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στην κορυφή της Ευρώπης και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της από την μεγάλη ανατροπή των παικτών του Αταμάν.

Η Καμάζα βρέθηκε στο Final 4 της Euroleague, που διεξήχθη στο Βερολίνο, και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη με την αντεπίθεση των «πράσινων» στο δεύτερο ημίχρονο που έφερε το 7ο ευρωπαϊκό, πανηγυρίζοντας τα τρίποντα του Κώστα Σλούκα, ενώ εντυπωσιάστηκε και με την δυναμική παρουσία του κόσμου του «τριφυλλιού» στην Uber Arena.

@viktorijakamaza_ That moment when PANATHINAIKOS is back in the game @EuroLeague final four🫶🏼☘️ #Ifeeldevotion #euroleague #berlin #finalfour #uberaren #everygamematters #panathinaikos #basketball @Panathinaikos BC ♬ original sound - Bigteddy_73

 

 

Εuroleague: Η Λετονή πήγε και στα αποδυτήρια, όπου πανηγύριζαν οι "πράσινοι" τον μεγάλο θρίαμβο

Μόλις ολοκληρώθηκε το ματς και η απονομή του τροπαίου στον Παναθηναϊκό, η δημοσιογράφος από τη Λετονία πήγε στα αποδυτήρια για να καταγράψει τους πανηγυρισμούς.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ