Εθνική Ελλάδος: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς νέος ομοσπονδιακός τεχνικός

Εθνική Ελλάδος: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς νέος ομοσπονδιακός τεχνικός

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο εκλεκτός του Μάκη Γκαγκάτση για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος, με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να είναι η πρώτη επιλογή της νέας διοίκησης και να διαδέχεται τον Γκουστάβο Πογέτ.

Νέος προπονητής στην Εθνική Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι εκείνος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος, με τον Σέρβο τεχνικό να συμφωνεί με τον Μάκη Γκαγκάτση για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να δέχεται πρόταση Ομοσπονδίας για να καθίσει σε πάγκο εθνικής ομάδς μόλις για δεύτερη φορά στη καριέρα του.

Είχε συμφωνήσει στο παρελθόν με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά τελικά δεν προπόνησε ποτέ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας λόγω της πανδημίας. Ο Γιοβάνοβιτς έκατσε για περίπου 2,5 χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, κατακτώντας ένα Κύπελλο Ελλάδος, ενώ διεκδίκησε μέχρι τέλους το περσινό πρωτάθλημα της Super League.

Στο παρελθόν έχει περάσει επιτυχημένα από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο κατέκτησε διαδοχικά πρωταθλήματα και κύπελλα, ενώ υπήρξε και η απίστευτη παρουσία της κυπριακής ομάδας στο Champions League τη σεζόν 2011/12, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η συμφωνία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Μάκη Γκαγκάτση αναμένεται να επικυρωθεί μετά τις εκλογές της ΕΠΟ στις 22 Ιουλίου, με το πρώτο παιχνίδι της Ελλάδος για το Nations League να είναι προγραμματισμένο για τις 7 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Φινλανδία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ