Επίσημο: Ο Εμπαπέ φεύγει από την Παρί το καλοκαίρι -Το βίντεο που ανήρτησε

Επίσημο: Ο Εμπαπέ φεύγει από την Παρί το καλοκαίρι -Το βίντεο που ανήρτησε

Τέλος και επίσημα από την Παρί Σεν Ζερμέν, στο τέλος της σεζόν, ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος επιθετικός επισημοποίησε την Παρασκευή (10/5) την αποχώρησή του από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν, έπειτα από επτά χρόνια.

«Είναι η τελευταία μου χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν πρόκειται να ανανεώσω και θα τελειώσω την παρουσία μου σε λίγες εβδομάδες, θα παίξω τον τελευταίο μου αγώνα στο Parc des Princes την Κυριακή (σ.σ. στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τουλούζ)», ανακοίνωσε ο 25χρονος σούπερ σταρ στον λογαριασμό του στο Instagram.

 

Εμπαπέ: «Είναι πολλά τα συναισθήματα...»

«Γεια σε όλους, είμαι ο Κιλιάν. Ήθελα να σας μιλήσω, πάντα έλεγα ότι θα μιλήσω μαζί σας όταν έρθει η ώρα και έτσι ήθελα να σας ανακοινώσω σε όλους σας ότι είναι η τελευταία μου χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν.

»Δεν θα ανανεώσω και η περιπέτεια θα τελειώσει σε λίγες εβδομάδες. Θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι στο Παρκ Ντε Πρενς την Κυριακή.

»Είναι πολλά συναισθήματα, πολλά χρόνια όπου είχα την ευκαιρία και τη μεγάλη τιμή να είμαι μέλος του μεγαλύτερου γαλλικού συλλόγου, ενός από τους καλύτερους στον κόσμο, που μου επέτρεψε να φτάσω εδώ, να έχω την πρώτη μου εμπειρία σε έναν σύλλογο με μεγάλη πίεση, να αναπτυχθώ ως παίκτης φυσικά, όντας δίπλα σε μερικούς από τους καλύτερους στην ιστορία, μερικούς από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές, να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους, να αναπτυχθώ και ως άνθρωπος με όλη τη δόξα και τα λάθη που έκανα».

Ο Εμπαπέ ευχαρίστησε και τους τέσσερις προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε στην ΠΣΖ - Ουνάι Έμερι, Τόμας Τούχελ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Κριστόφ Γκαλτιέ και Λουίς Ενρίκε- καθώς και τους αθλητικούς διευθυντές του συλλόγου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παρά όλα όσα μπορούν να συμβούν στο εξωτερικό, όλη αυτή η διαφημιστική εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης που περιβάλλει τον σύλλογο μερικές φορές, υπάρχουν κάποιοι που αγαπούν πραγματικά τον σύλλογο που θέλουν να τον προστατεύσουν και να τον κάνουν να λάμψει και είναι σπουδαίο και να ξέρεις ότι με όλους αυτούς τους ανθρώπους, αυτός ο σύλλογος είναι σε εξαιρετικά χέρια.

»Είναι δύσκολο, και ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να το ανακοινώσω αυτό, να αφήσω τη χώρα μου, τη Γαλλία, τη Ligue 1, ένα πρωτάθλημα που πάντα γνώριζα, αλλά νομίζω, ότι το χρειαζόμουν αυτό, μια νέα πρόκληση, μετά από επτά χρόνια».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ