Ντούσαν Ίβκοβιτς: Ο κόσμος του μπάσκετ αποχαιρετά τον «σοφό» - Στο Βελιγράδι Αγγελόπουλοι και Σπανούλης

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Ο κόσμος του μπάσκετ αποχαιρετά τον «σοφό» - Στο Βελιγράδι Αγγελόπουλοι και Σπανούλης

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί στο Βελιγράδι για το τελευταίο αντίο στον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ντίνο Ράτζα, Ζάρκο Πάσπαλι, Γιούρι Ζντοβτς, Βλαντε Ντίβατς και Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς κουβαλούν το φέρετρο του θρύλου της προπονητικής, του δασκάλου του μπάσκετ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, αλλά πρόλαβε να προσφέρει τόσο πολλά πράγματα στο άθλημα.

Όλοι οι άνθρωποι που δέθηκαν μαζί του είναι εκεί για να τον αποχαιρετήσουν. Η μισή εθνική Γιουγκοσλαβίας είναι εκεί δίπλα στον τεράστιο Ντούντα.

Σπαρακτικές στιγμές στη Σερβία για το αντίο σε ένα σπουδαίο άνθρωπο και προπονητή που υπηρέτησε με αγάπη και σεβασμό το μπάσκετ και έδειξε τον δρόμο σε αμέτρητους παίκτες και προπονητές που έμαθαν πολλά πράγματα δίπλα του.

Στο Βελιγράδι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο Σπανούλης

Ο Ολυμπιακός θα ήταν αδύνατον να απουσιάσει από το τελευταίο αντίο στον Ντούσαν Ίβκοβιτς αφού ήταν η μοναδική ομάδα την οποία δέχτηκε να καθοδηγήσει σε δύο διαφορετικές περιόδους.

Στο Βελιγράδι βρίσκονται οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας καθώς επίσης οι Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS