Champions League: Ρεάλ-Λίβερπουλ και Μπάγερν-Παρί στoυς «8»

Champions League: Ρεάλ-Λίβερπουλ και Μπάγερν-Παρί στoυς «8»

Δύο τελικοί της τελευταίας τριετίας στο Champions League θα αναβιώσουν στην προημιτελική φάση της φετινής διοργάνωσης.

Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν, που αναμετρήθηκαν στον τελικό του περασμένου Αυγούστου στη Λισαβόνα (με νικητές τους Βαυαρούς), θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωπες, διεκδικώντας αυτή τη φορά μία θέση στην τετράδα της διοργάνωσης. Το ίδιο θα συμβεί και με τις φιναλίστ του 2018, Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, σε ένα ζευγάρι μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων των δύο κατά τεκμήριο ισχυρότερων πρωταθλημάτων, που αθροίζει συνολικά 19 τρόπαια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στα άλλα ζευγάρια των προημιτελικών, όπως προέκυψαν από την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα (19/3) στη Νιόν, η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ και η Τσέλσι την Πόρτο.

Παράλληλα έγινε και η κλήρωση των ημιτελικών, όπου ο νικητής του ζευγαριού Μπάγερν-Παρί θα παίξει με τη Μάντσεστερ Σίτι ή τη Ντόρτμουντ και ο νικητής του Λίβερπουλ-Ρεάλ με Τσέλσι ή Πόρτο.

Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα γίνουν στις 6 και 7 Απριλίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (13-14/4), ενώ οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 27-28 Απριλίου και 4-5 Μαϊου. Ο φετινός τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαϊου, στο στάδιο "Ατατούρκ" της Κωνσταντινούπολης.

Αναλυτικά η κλήρωση του Champions League:

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

  1. Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία)
  2. Πόρτο (Πορτογαλία)-Τσέλσι (Αγγλία)
  3. Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)
  4. Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Λίβερπουλ (Αγγλία)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Α. Νικητής 3-Νικητής 1
Β. Νικητής 4-Νικητής 2

ΤΕΛΙΚΟΣ
Νικητής Α-Νικητής Β

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS