Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Κασιδιάρη κατέθεσε η ΝΔ

Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Κασιδιάρη κατέθεσε η ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία υπέβαλε στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου υπόμνημα προκειμένου να αποτραπεί η κάθοδος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές

Στη δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε νωρίτερα υπόμνημα ενώπιον του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου κατά της ανακήρυξης του «Εθνικού Κόμματος - Ελληνες» στις ερχόμενες εκλογές. Το υπόμνημα συνοδεύεται από υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων και δύο ηλεκτρονικούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας με οπτικοακουστικό υλικο που αποδεικνύουν τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με αίσθημα ευθύνης, είχε την πρωτοβουλία για την κατάθεση στη Βουλή των διατάξεων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Αποτελεί χρέος κάθε δημοκρατικού πολιτικού σχηματισμού και κάθε πολίτη να προστατεύει την δημοκρατία από τους εχθρούς της. Σε αυτό τον διαρκή αγώνα θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή.

Η κίνηση αυτή είχε προαναγγελθεί από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, μιλώντας χθες (28/4) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, με την σχετική προθεσμία για την υποβολή υπομνημάτων στο αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου να εκπνέει απόψε τα μεσάνυχτα.

Δείτε εδώ το υπόμνημα που κατέθεσε η ΝΔ στον Άρειο Πάγο για το κόμμα Κασιδιάρη.

Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο είχε καταθέσει και το ΠΑΣΟΚ για το κόμμα Κασιδιάρη

Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχο υπόμνημα για το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με την ανακοίνωση του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη να αναφέρει επίσης πως «θέτει ακόμα στην κρίση του Δικαστηρίου τις μεθοδεύσεις Κανελλόπουλου-Κασιδιάρη, ώστε να εξεταστεί αν συντρέχει περίπτωση να αποκλειστεί και το κόμμα ΕΑΝ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ