Υπό διάλυση οι «Σπαρτιάτες»: Αποχώρησε ο βουλευτής Γ. Μανούσος  Στην πόρτα της εξόδου ο κ. Φλώρος

Υπό διάλυση οι «Σπαρτιάτες»: Αποχώρησε ο βουλευτής Γ. Μανούσος Στην πόρτα της εξόδου ο κ. Φλώρος

Οι καταγγελίες του προέδρου των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα, περί σχέσεων με την Greek mafia και οι υπαινιγμοί με ενδεχόμενες ποινικές προεκτάσεις, έχουν πυροδοτήσει ένα σφοδρό κύμα αντίδρασης από τους βουλευτές του κόμματος.

Σήμερα (02/09), άλλος ένας βουλευτής ανεξαρτητοποιήθηκε σήμερα (02/09) φέρνοντας το κόμμα άλλο ένα βήμα πιο κοντά στη διάλυση.

Οι Γιώργος Μανούσος και Κωνσταντίνος Φλώρος, βγήκαν στην αντεπίθεση και κατήγγειλαν τον πρόεδρο, δηλώνοντας ουσιαστικά πως βρίσκονται εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο Γιώργος Μανούσος, ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε: «Εμένα η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να βρίσκομαι με τον κ. Στίγκα και να με κατηγορεί για εγκληματική οργάνωση ή Greek mafia. Οπότε ένα βήμα υπάρχει, αυτός του αποχαιρετισμού. Αφήνω στη διακριτική του ευχέρεια να επιλέξει αν ο ίδιος θέλει να με διαγράψει, αλλιώς το επόμενο βήμα είναι να ανεξαρτητοποιηθώ».

Ενώ, ο Κωνσταντίνος Φλώρος, βουλευτής των «Σπαρτιατών» σημείωσε: «Και οι 11 βουλευτές του έχουμε γυρίσει τη πλάτη για τους ίδιους ακριβώς λόγους όλοι. Όταν η πρώτη δόση μπήκε τον Ιούλιο, δεν είχαμε γνώση».

Μάλιστα, ο κ. Μανούσος απέστειλε επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, μειώνοντας περαιτέρω τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας. Οι «Σπαρτιάτες» αριθμούν πλέον 8 βουλευτές και αν χάσουν άλλους 4 διαλύεται και τυπικά η κοινοβουλευτική τους ομάδα.

Ο Βασίλης Στίγκας, πάντως συνεχίζει να διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως όποιος επιθυμεί να αποχωρήσει η πόρτα είναι ανοιχτή. «Είμαι ο πρόεδρος του κόμματος και θα είμαι ο πρόεδρος του κόμματος, ό,τι και αν κάνουν κάποιοι θεσμικοί ή εξωθεσμικοί κύκλοι που επιδιώκουν ξεκάθαρα την ανατροπή μου» αναφέρει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ