Τζιτζικώστας: «Αστειότητες» οι ισχυρισμοί των τουρκικών αρχών για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα

Τζιτζικώστας: «Αστειότητες» οι ισχυρισμοί των τουρκικών αρχών για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα

«Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ ποτέ καμία προσβολή σε βάρος οποιουδήποτε Έλληνα»


Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας, από όπου σχολίασε όσα συνέβησαν το Σάββατο στην Τουρκία, όπου του απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα.

Ο περιφερειάρχης μιλώντας σε δημοσιογράφους λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ανέφερε ότιείναι «αστειότητες» τα όσα ισχυρίζονται οι Αρχές της Τουρκίας. «Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ ποτέ καμία προσβολή σε βάρος οποιουδήποτε Έλληνα», πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας, μιλώντας σε δημοσιογράφους λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Yπενθυμίζεται ότι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μετέβη το Σάββατο στη Σμύρνη έτσι ώστε να προεδρεύσει στη 13η Ευρωμεσογειακή Σύνοδο της Επιτροπής Περιφερειών της ΕΕ, ωστόσο δεν του επετράπη η είσοδος στη χώρα από τις τουρκικές αρχές.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, χρειάστηκε να περιμένει αρκετές ώρες σε ένα γραφείο στο τελωνείο της Σμύρνης, ενώ ενημέρωσε αμέσως τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τις διπλωματικές αρχές Ελλάδας και ΕΕ για όσα συνέβαιναν.

Οι δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ