Ευχές Τσαβούσογλου σε Δένδια για την 25η Μαρτίου - «Οι σχέσεις καλής γειτονίας Ελλάδας-Τουρκίας θα παγιωθούν»

Ευχές Τσαβούσογλου σε Δένδια για την 25η Μαρτίου - «Οι σχέσεις καλής γειτονίας Ελλάδας-Τουρκίας θα παγιωθούν»

Ευχετήρια επιστολή στον Νίκο Δένδια έστειλε ο Τούρκος ΥΠουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, δηλώνοντας βέβαιος πως οι σχέσεις καλής γειτονίας που υφίστανται αυτή τη στιγμή μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας θα παγιωθούν στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών στην επιστολή του, εκτός από τις ευχές για την 25η Μαρτίου, σημειώνει πως είναι βέβαιος ότι οι σχέσεις καλής γειτονίας οι οποίες υφίστανται αυτή τη στιγμή μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας θα παγιωθούν στο μέλλον . Παράλληλα δηλώνει αποφασισμένος να συμβάλει περαιτέρω στην τωρινή θετική δυναμική η οποία επικρατεί στις διμερείς σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας.

Ευχαριστίες Τσαβούσογλου σε Δένδια για τη βοήθεια της Ελλάδας μετά τον καταστροφικό σεισμό

Επιπλέον ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη και την βοήθεια την οποία προσέφεραν στην Τουρκία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς.

Η ευχετήρια επιστολή Τσαβούσογλου σε Δένδια για την 25η Μαρτίου

tsavusoglou dendias 25 martiou epistoli.jpg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ