Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης εάν δεν έχει παραιτηθεί ήδη, θα πρέπει να το κάνει

Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης εάν δεν έχει παραιτηθεί ήδη, θα πρέπει να το κάνει

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος με αφορμή, μεταξύ άλλων, την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στις οποίες αναφέρεται στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σχολιάζοντας στον ΣΚΑΪ τις αναρτήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ανέφερε: «Στην πρώτη ανάρτηση λέει τον Τσίπρα υπονομευτή. Στην δεύτερη ανάρτηση τον κατηγορούσε για παιχνίδια και προσπαθούσε να τον εμπλέξει σε διάφορες καταστάσεις, στις οποίες όσο γνωρίζω, δεν εμπλέκεται. Θεωρώ πως με την χθεσινή ανάρτηση αφήνει υπόνοια παραίτησης. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση» ανέφερε αρχικά και προσθέτει: «Αν έχει παραιτηθεί θα έπρεπε να το πει. Αν λέει “πάμε”, πού πάμε; Εγώ κατάλαβα ότι το “πάμε” σημαίνει πάμε σε εκλογές. Προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε αυτά που δεν ερμηνεύονται».

Στη συνέχεια ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε πως είναι κρίσιμες οι στιγμές για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επεσήμανε πως «τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και αντιμετωπίζονται με αναρτήσεις και tweet», ενώ ερωτηθείς εάν θα έπρεπε να παραιτηθεί ο κ. Κασσελάκης, εκείνος απάντησε «εάν δεν το έχει κάνει ήδη», υποστηρίζοντας ότι η βάση θα πρέπει να μιλήσει για όλα. Οφείλει να οδηγήσει τον χώρο, την παράταξη, να αποφασίσει για όλα τα γεγονότα. Ο ίδιος θέτει ζήτημα, δεν το θέτω εγώ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ