Αθηνά Οικονομάκου σε δείπνο με τον Μπρούνο Τσερέλα -Non stop αναρτήσεις του ζευγαριού [βίντεο]
Φωτογραφία: Instagram

Αθηνά Οικονομάκου σε δείπνο με τον Μπρούνο Τσερέλα -Non stop αναρτήσεις του ζευγαριού [βίντεο]

Μία ιδιαίτερα ευτυχισμένη περίοδο φαίνεται πως διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία απολαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό του Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα.

Η ηθοποιός, αν και δεν έχει μιλήσει δημόσια για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα μετά το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, και είναι πολύ ερωτευμένη.

Τα παραπάνω «μαρτυρούν» αναρτήσεις, τόσο της ίδιας, όσο και του συντρόφου της, στα social media, με τους δύο τους να δείχνουν πως απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Αθηνά Οικονομάκου: Το ταξίδι στην Ιταλία και οι τρυφερές αναρτήσεις

Η ηθοποιός ταξίδεψε, μάλιστα, τις περασμένες ημέρες στην Ιταλία, όπου είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο παρέα με τον μπασκετμπολίστα.

Η ίδια, παρακολούθησε παρέα με φίλες της, Νατάσα Θεοδωρίδου και Νικόλ Παναγιώτου, και έναν αγώνα μπάσκετ όπου συμμετείχε ο Μπρούνο Τσερέλα, ενώ φωτογραφήθηκε και με τη μητέρα του.

Μετά τον αγώνα, η Αθηνά Οικονομάκου, ο σύντροφός της και οι φίλοι τους διασκέδασαν σε ένα λαμπερό πάρτι, με το ζευγάρι να ποζάρει για πρώτη φορά παρέα στον φωτογραφικό φακό, ενώ ο μπασκετμπολίστας δημοσίευσε και κοινή τους φωτογραφία εκδηλώνοντας τον έρωτά του στο πρόσωπό της, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής του «Είσαι η καλύτερη στον κόσμο».

Το βράδυ της Κυριακής, Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα απόλαυσαν το δείπνο τους σε κάποιο ιταλικό εστιατόριο, παρέα με φίλους τους, με τους δύο τους να καταγράφονται ιδιαίτερα ευδιάθετοι στα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν μέσω social media.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ