«The Ilisian» το νέο όνομα του ιστορικού ξενοδοχείου Hilton - Μητσοτάκης: Σύμβολο αναβάθμισης μιας ολόκληρης περιοχής, μιας ολόκληρης πόλης

«The Ilisian» το νέο όνομα του ιστορικού ξενοδοχείου Hilton - Μητσοτάκης: Σύμβολο αναβάθμισης μιας ολόκληρης περιοχής, μιας ολόκληρης πόλης

Ομιλία σε εκδήλωση για την πορεία υλοποίησης του κτιριακού συγκροτήματος στο πρώην Hilton Athens απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνοδευόμενος από την κόρη του Δάφνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στους χώρους των εργασιών στο ξενοδοχείο, ενώ ενημερώθηκε για την ιστορία του.

Το νέο όνομα του ιστορικού ξενοδοχείου Hilton θα είναι «The Ilisian»

Το νέο όνομα του ιστορικού ξενοδοχείου θα είναι «The Ilisian» όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ, Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, παρουσιάζοντας την ανακατασκευή του Hilton στην περιοχή των Ιλισίων.

Πρόκειται για επένδυση συνολικού ύψους 340 εκατ. της ΤΕΜΕΣ με τη συνολική θετική επίδραση από τη λειτουργία του στην ελληνική οικονομία να εκτιμάται σε 1,25 δισ. ευρώ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μια γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε «δεν συμβαίνει συχνά η αναγέννηση ενός κτιρίου να γίνεται σύμβολο αναβάθμισης μιας ολόκληρης περιοχής και τολμώ να πω ολόκληρης πόλης».

Παράλληλα μίλησε για ένα νέο τοπόσημο και μία γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ