Συνάντηση Μητσοτάκη - Iνφαντίνο στη Ν. Υόρκη – Τα δώρα που αντάλλαξαν

Συνάντηση Μητσοτάκη - Iνφαντίνο στη Ν. Υόρκη – Τα δώρα που αντάλλαξαν

Με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους δυο τους να συζητούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Ινφαντίνο δώρισε στον κ. Μητσοτακη μια φανέλα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου με τον αριθμό 9 καθώς και ένα σετ με τις χαρακτηριστικές κάρτες των διαιτητών, την κίτρινη και την κόκκινη.

Ο κ. Μητσοτάκης από την πλευρά προσέφερε στον κ. Ινφαντίνο ένα συλλεκτικό ρολόι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Οι επόμενες συναντήσεις του πρωθυπουργού

Σήμερα Πέμπτη, στο πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού δεσπόζει η συνάντηση με τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στις 14:10 τοπική ώρα.

Το πρωί, και συγκεκριμένα στις 8 τοπική ώρα, ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο πρακτορείο Bloomberg.

Στις 10 θα έχει συνάντηση με επικεφαλής εβραϊκών οργανώσεων, ενώ στις 10:35, πάντα τοπική ώρα, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του American Jewish Committee, Ντέιβιντ Χάρις.

Στις 12:15 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Γεωργίας, ενώ στις 13:00 με την πρόεδρο της AIPAC, Μπέτσι Κορν.

Τέλος, το βράδυ και συγκεκριμένα στις 20:00 τοπική ώρα θα παρατεθεί δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη συμμετοχή ομογενειακών οργανώσεων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS