Στο Χάρβαρντ ο Αντώνης Σαμαράς: Όλα έτοιμα για τη βράβευσή του από το κορυφαίο πανεπιστήμιο - Δείτε εικόνες

Στο Χάρβαρντ ο Αντώνης Σαμαράς: Όλα έτοιμα για τη βράβευσή του από το κορυφαίο πανεπιστήμιο - Δείτε εικόνες

Στη Βοστώνη βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς εν όψει της επικείμενης βράβευσής του από το Harvard Business School.

Ο πρώην πρωθυπουργός επελέγη ως μία από τις πέντε εξέχουσες προσωπικότητες των αποφοίτων της σχολής, στους οποίους θα απονεμηθεί στις η ύψιστη τιμητική διάκριση του ετήσιου βραβείου Alumni Achievement Award.

Ο Αντώνης Σαμαράς ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα εικόνες από τον χώρο του κορυφαίου αμερικανικού πανεπιστημιακού ιδρύματος, όπου γίνονται οι προετοιμασίες για την ειδική τελετή βράβευσης.
samaras1

samaras28

 3

 

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς αποτελεί τον μόνο Ευρωπαίο πολίτη που θα τιμηθεί με τη συγκεκριμένη διάκριση, στο πλαίσιο της τελετής των αποφοίτων του Χάρβαρντ.

Όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, «αυτοί που θα τιμηθούν φέτος έχουν καθιερωθεί ως μεγάλοι ηγέτες στους τομείς τους, όχι κάνοντας τις εύκολες επιλογές, αλλά λαμβάνοντας ρίσκο και πράττοντας αυτό που ήξεραν μέσα τους πως έπρεπε να κάνουν, ώστε να επιτύχουν κάτι μεγαλύτερο από τα κατεστημένα και συνήθη». Συγκεκριμένα ο κοσμήτορας (Dean) του Χάρβαρντ, κ. Strikant Datar, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «έδρασαν στη σταδιοδρομία τους ως πραγματικοί ηγέτες που έκαναν τη διαφορά στον κόσμο, διατηρώντας τα υψηλότερα κριτήρια και αξίες σε οτιδήποτε έπραξαν».

Όπως επισημαίνεται από το Χάρβαρντ «για πάνω από 50 χρόνια το βραβείο Alumni Achievement Award έχει απονεμηθεί σε προσωπικότητες των οποίων το στρατηγικό όραμα καθοδηγεί την εργασία τους, η δημιουργικότητα και το πνεύμα καινοτομίας εμπνέουν όσους είναι δίπλα τους, ο χαρακτήρας και οι αξίες τους είναι υποδειγματικές και η ηγετικότητά τους είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS