Στον Βόλο ο Κασσελάκης: Έβαλε γαλότσες και έπιασε το φτυάρι, όπως του είπε ο Μπέος -Διαπληκτισμός με κάτοικο [βίντεο]

Στον Βόλο ο Κασσελάκης: Έβαλε γαλότσες και έπιασε το φτυάρι, όπως του είπε ο Μπέος -Διαπληκτισμός με κάτοικο [βίντεο]

Στον Βόλο βρίσκεται από το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να δει από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσαν στην πόλη οι δύο απανωτές κακοκαιρίες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού συνομίλησε με πολίτες, έβγαλε τα παπούτσια του που ήταν λασπωμένα για να μπει στο σπίτι πλημμυροπαθούς, φόρεσε γαλότσες για να μπει σε σπίτι που ήταν γεμάτο λάσπες και πήρε και ένα φτυάρι και έριξε και δυο φτυαριές.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο κ. Κασσελάκης να βγάζει τα παπούτσια του και να μαζεύει λάσπες με το φτυάρι. Ας σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δική του κάμερα και φωτογράφο που τον ακολουθούν:

Κασσελάκης: Οι πλημμυροπαθείς χρειάζονται χέρι βοηθείας και όχι χαστούκι

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέπτεται πλημμυροπαθείς στην περιοχή της Ζάχου, αλλά και σε άλλες περιοχές του Βόλου. Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «η εικόνα είναι σοκαριστική. Έχουν αφήσει τους ανθρώπους στη μοίρα τους. Δεν είναι δυνατόν η δεύτερη βροχή να έχει φέρει χειρότερες καταστάσεις από την πρώτη. Κάτι έχει  συμβεί στο ενδιάμεσο, δεν ξέρω τεχνικά τι, αλλά κάτι έχει συμβεί στη διαχείριση τις τελευταίες 20 ημέρες που δεν έχει δουλέψει κι έχει προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα».

Όπως είπε ο κ. Κασσελάκης, «οι άνθρωποι δεν έχουν καμία βοήθεια. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αντί ένα χέρι χαστούκι χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας κι εκεί να επικεντρωθεί όλη η πολιτεία και η κυβέρνηση και ο Περιφερειάρχης και εννοείται και ο Δήμαρχος αυτής της πόλης».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικά 24ωρα ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τη ΝΔ να άρει τη στήριξή της στον Αχ. Μπέο, με τη ΝΔ να ανακοινώνει ότι δεν έχει δώσει ποτέ χρίσμα στον Δήμαρχο Βόλου.

Διαπληκτισμός με κάτοικο της περιοχής

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε αντιμέτωπος και με μια αμήχανη στιγμή όταν εξαγριωμένος κάτοικος της περιοχής φώναξε «να φύγετε από εδώ, μαζευτήκατε όλοι εδώ πέρα», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «ήρεμα». Ωστόσο ο κάτοικος αντέδρασε λέγοντας «μη μου λες ήρεμα εμένα» και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ποιοι τον υποδέχθηκαν

Τον Κασσελάκη υποδέχθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η τέως υπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη. «Ο χρόνος έχει παγώσει για τον κόσμο. Η αλυσίδα της ζωής από τα φάρμακα μέχρι τα παιδιά έχει παγώσει. Είναι στη μοίρα τους. Πολλοί δεν μπορούν να πάρουν αποζημίωση. Αλλά και να πάρουν αποζημίωση, πάλι μόνοι τους είναι. Πρέπει κυριολεκτικά να ξελασπώσουν την κατάσταση μόνοι τους. Είναι πολύ λυπηρό, είναι απάνθρωπο αυτό που γίνεται. Μαζί με αυτό υπάρχει και το τεράστιο κόστος που θα έχει να διαχειριστεί ο Έλληνας φορολογούμενος. Από την έλλειψη πρόληψης αυτή τη στιγμή, όχι μόνο ο κόσμος χάνει το βιος του, αλλά οι νέες γενιές θα πληρώσουν το μαλλί», είπε στους δημοσιογράφους.

Μπέος: Ο Κασσελάκης να πάρει τον Τάιλερ και να πιάσουν τα φτυάρια στον Βόλο να βοηθήσουν

Προ ημερών, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εξαγγελία Κασσελάκη για δεύτερη επίσκεψη στον Βόλο, είπε «να έρθει το συντομότερο, αλλά να πάρει τον Τάιλερ και όχι τον τέιλορ τον ράφτη, για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια, να βοηθήσει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ