Μητσοτάκης από Τήνο: «Μπορούμε να κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία -Η σκέψη μας σήμερα βρίσκεται στις ένοπλες δυνάμεις»

Μητσοτάκης από Τήνο: «Μπορούμε να κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία -Η σκέψη μας σήμερα βρίσκεται στις ένοπλες δυνάμεις»

 Με τη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας κορυφώθηκαν στην Τήνο οι εορτασμοί για την Κοίμηση της Θεοτόκου. Χιλιάδες πιστοί, ανάμεσά τους και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στάθηκαν με δέος και σεβασμό μπροστά στην εικόνα της Παναγίας με τον κεντρικό δρόμο από το λιμάνι έως τον ιερό ναό της Παναγίας να είναι γεμάτος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολούθησε την λιτανεία της ιερής εικόνας της Παναγίας μαζί με τους μητροπολίτες Σύρου - Τήνου Δορώθεο, Σερβίων και Κοζάνης Παύλο, Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγο, Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριο.

Στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρίστανται και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταντίνο Φλώρο ενώ μαζί με τον πρωθυπουργό βρίσκεται και η κόρη του Δάφνη.

Η λιτανεία ολοκληρώθηκε με τους παριστάμενους να ψάλουν τον εθνικό ύμνο και να φωνάζουν «ζήτω το Έθνος».

Δείτε το πολυαρχιερατικό συλλείτουργο και την λιτανεία της εικόνας στην Τήνο

O πρωθυπουργός παρέλαβε, μάλιστα, από τον μητροπολίτη Σύρου - Τήνου Δωρόθεο την θαυματουργή εικόνα και τη μετέφερε μέχρι την έξοδο του ναού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ