Στη Μπρατισλάβα σήμερα ο Δένδιας -Πιθανό τετ α τετ με Τσαβούσογλου

Στη Μπρατισλάβα σήμερα ο Δένδιας -Πιθανό τετ α τετ με Τσαβούσογλου

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μεταβαίνει σήμερα στην Μπρατισλάβα, όπου θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία της Σλοβακίας και θα συμμετάσχει στο GLOBSEC 2020 Bratislava Forum.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Δένδιας θα έχει συνομιλίες με τον Σλοβάκο υπουργό Εξωτερικών, Ιβάν Κόρτσοκ, οι οποίες θα εστιασθούν σε ζητήματα διμερούς, ευρωπαϊκού και περιφερειακού ενδιαφέροντος.

Επίσης, θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Ίγκορ Μάτοβιτς.

Στο πλαίσιο του GLOBSEC 2020 Bratislava Forum, ο υπουργός Εξωτερικών θα μετάσχει σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα «EU’s Global Leadership in the post-Covid Era». Στο περιθώριο των εργασιών, ο Νίκος Δένδιας θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις. Οπως έγραψε το iefimerida είναι πιθανό κατά τη διάρκεια του Φόρουμ να έχουν συνάντηση ο Νίκος Δένδιας με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Το ραντεβού των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν, με πηγές της Βασιλίσσης Σοφίας να αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει κλείσει τίποτα. Η τελευταία εκ του σύνεγγυς συνάντηση των δύο ήταν στις 8 Νοεμβρίου 2019 στη Γενεύη, στο πλαίσιο του World Εconomic Forum.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS