Ψήφισε στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης -«Σήμερα ψηφίζουμε για να έχει η χώρα μια αποτελεσματική κυβέρνηση»

Ψήφισε στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης -«Σήμερα ψηφίζουμε για να έχει η χώρα μια αποτελεσματική κυβέρνηση»

Στις 10:45 το πρωί προσήλθε στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ψηφίσει.

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Λεβίδου 42), άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι στο σχολείο, δεχόμενος επευφημίες και χειροκροτήματα από τους παρισταμένους.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως και στις κάλπες στις 21 Μαΐου, επέλεξε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα επιδεικνύοντας την ψηφιακή του ταυτότητα, μέσω της σχετικής εφαρμογής.

Μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περίμενε να ψηφίσουν και τα παιδιά του, Κωνσταντίνος και Δάφνη.

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δηλώσεις για την εκλογική διαδικασία και το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Σήμερα τον λόγο τον έχουν οι πολίτες και η Δημοκρατία. Ψηφίζουμε για δεύτερη φορά για να αποκτήσει ο τόπος κυβέρνηση. Οι πολίτες θα κάνουν το καθήκον τους με ωριμότητα. Οι πολίτες θα ψηφίσουν για την προσωπική τους ευημερία, για το καλό το δικό τους, για το καλό της οικογένειάς τους. Θα ψηφίσουν για μια πατρίδα που θα προσφέρει συνθήκες ευημερίας και κοινωνικής ισότητας σε όλους τους Έλληνες. Εύχομαι καλή ψήφο και η συμμετοχή σε αυτή την εκλογική διαδικασία να είναι αυξημένη» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ