Πελώνη: Αύριο η επιτροπή θα αξιολογήσει σειρά προτάσεων της κυβέρνησης για το άνοιγμα οικονομίας-κοινωνίας

Πελώνη: Αύριο η επιτροπή θα αξιολογήσει σειρά προτάσεων της κυβέρνησης για το άνοιγμα οικονομίας-κοινωνίας

Προτεραιότητα παραμένει το λιανεμπόριο και τα λύκεια

Οι δημοσκοπήσεις είναι μια εικόνα της στιγμής, τις λαμβάνουμε υπόψιν και εκείνο που δείχνουν είναι η μεγάλη κόπωση της κοινωνίας δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Μπρα ντε φερ με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Αναφορικά με την πανδημία η κ. Πελώνη εκτίμησε ότι η χώρα θα βγει σύντομα από την περιπέτεια του κοροναϊού, ενώ σημείωσε πως ενόψει του ανοίγματος οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων τα δεδομένα αξιολογούνται καθημερινά.

Ανέφερε πως η κυβέρνηση έχει παρουσιάσει ένα μενού στους ειδικούς που θα αξιολογήσουν στην αυριανή συνεδρίαση τους. Σημείωσε πως όταν το επιτρέψουν τα δεδομένα θα υπάρξει μια μερική επανεκκίνηση με ασφάλεια.

Για την απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων τόνισε πως αν γίνει θα έχουμε μικρότερο συνωστισμό σε πλατείες, ενώ συμπλήρωσε πως προτεραιότητα παραμένει το λιανεμπόριο και τα λύκεια.

Αναφορικά με τα self tests, η κ. Πελώνη εκτίμησε πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι οι πρώτες παραλαβές των self tests.Ωστόσο, η κυβερνητική εκπρόσωπος επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ για κατασκευασμένες ιστορίες με αφορμή τις αιτιάσεις για φωτογραφική ανάθεση των self tests σε συγκεκριμένη εταιρία η οποία δεν υπέβαλε καν προσφορά.

Αναφορικά με την συζήτηση στη Βουλή για τον Νίκο Παππά είπε πως είναι μια υπόθεση που διερευνάται από το Κοινοβούλιο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ