Πάνος Καμμένος: Προτρέπει τον Ευάγγελο Αποστολάκη σε ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΪΣΟΝ στον ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί

Πάνος Καμμένος: Προτρέπει τον Ευάγγελο Αποστολάκη σε ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΪΣΟΝ στον ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί

Ο Πάνος Καμμένος έβγαλε selfie με τον Ευάγγελο Αποστολάκη και αργότερα τον προέτρεψε να κάνει ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΪΣΟΝ στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας προέτρεψε το ναύαρχο να κάνει «εξολόθρευση των τρωκτικών» στην Κουμουνδούρου. Παρ' όλα αυτά, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, με βάση χρήστη που απάντησε στην ανάρτησή του, έγραψε λανθασμένα (ηθελημένα ή αθέλητα) τον όρο, αφού η σωστή λέξη, όπως φαίνεται και από αναζήτηση στο google, είναι «fumigation» («φουμιγκέισον»).

Ο Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε ένα ναυτικό όρο, τον οποίο μάλιστα προκειμένου να δώσει στον Ευάγγελο Αποστολάκη να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Ο όρος αφορά αποκλειστικά στην τεχνική εξολόθρευσης τρωκτικών, που επιδίδονται οι ναυτικοί ώστε να μην έχουν απρόσκλητους επισκέπτες στα καράβια. Ως είθισται, όμως, ο Πάνος Καμμένος υπήρξε δηκτικός, καθώς η ιστορία του με τον ΣΥΡΙΖΑ πέρασε από κάθε συναισθηματικό υπόβαθρο και τώρα παρακινεί τον Ευάγγελο Αποστολάκη, με τον οποίο φαίνεται ότι είναι αβρός, να χρησιμοποιήσει την ίδια τεχνική εξολόθρευσης.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Πάνος Καμμένος έγραψε το εξής: «ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ : Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών, λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου. Δεν θα το βρείτε στο Google εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς».

Ο Πάνος Καμμένος και ο Ευάγγελος Αποστολάκης έβγαλαν selfie

Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος έβγαλε selfie με τον Ευάγγελο Αποστολάκη το πρωί της Τετάρτης, 27 Σεπτεμβρίου, και μόνον αρκετές ώρες αργότερα προέβη στη συγκεκριμένη παρακίνηση. Σε αυτήν, την οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανήρτησε στην πλατφόρμα X, πάλαι ποτέ twitter, δεν έγραψε, κόντρα σε ό,τι θα αναμενόταν, κάτι. Οι δύο άντρες απλώς πόζαραν χαμογελαστοί, την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ο Ευάγγελος Αποστολάκης θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο.

Ένα ερώτημα που θα μπορούσε να προκύψει με την εν λόγω φωτογραφία, είναι ο ρόλος που θα μπορούσε να παίξει ο Πάνος Καμμένος και για ποιο λόγο προέβη στην εξήγηση του ναυτικού όρου ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΪΣΟΝ αρκετές ώρες αργότερα. Ενδεχομένως, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, το οποίο συγκυβέρνησε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ήθελε να δείξει ότι δεν πρόκειται να είναι απλός παρατηρητής στα δρώμενα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που την επόμενη μέρα πορεύεται με αρχηγό τον Στέφανο Κασσελάκη.

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2023 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS