Ο Χατζηδάκης πήγε απροειδοποίητα στον ΕΦΚΑ Αγίας Παρασκευής και από τους 35 υπαλλήλους έλειπαν οι 14

Ο Χατζηδάκης πήγε απροειδοποίητα στον ΕΦΚΑ Αγίας Παρασκευής και από τους 35 υπαλλήλους έλειπαν οι 14

Ο Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Αγία Παρασκευή και διαπίστωσε ξανά την ανάγκη να προχωρήσει η ψηφιοποίηση του οργανισμού.

Μια από τις δυσκολότερες αποστολές που ανέλαβε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ήταν να βάλει μια τάξη στον ΕΦΚΑ. Ο κ. Χατζηδάκης με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε την ανάγκη να προχωρήσει η ψηφιοποίηση του ΕΦΚΑ.

Στην ανάρτησή του αναφέρει ότι ήδη έχουν μπει 50 ψηφιακές υπηρεσίες, αλλά τα αρχεία με στοιχεία ασφαλισμένων εξακολουθούν να βρίσκονται σε ατελείωτες στοίβες από χαρτί.

Το μεγάλο ζήτημα της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης
Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του, ο Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα που υπάρχει με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Θυμίζουμε ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η πρόθεση να δημιουργηθεί ένα τηλεφωνικό τμήμα για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τέλος, ο υπουργός έστειλε μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι και στη σημερινή του επίσκεψη στην Αγία Παρασκευή βρήκε μόνο 21 από τους 35 εργαζόμενους του υποκαταστήματος. «Να ξέρουν, θα μας βρουν απέναντί τους», ήταν τα λόγια του.

Δείτε την ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS