Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ -Ο Τσίπρας περιστοιχισμένος από την εκλογική επιτροπή [βίντεο]

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ -Ο Τσίπρας περιστοιχισμένος από την εκλογική επιτροπή [βίντεο]

Στον «αέρα» είναι το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών της επόμενης Κυριακής.

Πρωταγωνιστεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εμφανίζεται να περιστοιχίζεται από τα μέλη της εκλογικής επιτροπής του κόμματος

Στο σποτ εμφανίζονται τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που «βγαίνουν μπροστά» ως μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Ευάγγελος Αποστολάκης η Αθηνά Λινού, ο Αλέξης Χαρίτσης, η Πόπη Τσαπανίδου, ο Διονύσης Τεμπονέρας, η Κατερινα Νοτοπούλου, η Ράνια Σβίγγου, ο Χάρης Μαμουλάκης, η Ράνια Θρασκιά κ.α.

«Για αυτούς που πίστεψαν και δε θα πάψουν να πιστεύουν. Γι’ αυτούς που απογοητεύονται αλλά δεν εγκαταλείπουν. Που πιστεύουν ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Γι’ αυτούς που υψώνουν τη φωνή τους όταν πρέπει, αλλά ξέρουν και να ακούν. Γι’ αυτούς που αγωνίζονται και για τον διπλανό τους. Γι’ αυτούς που θέλουν να ζήσουν καλύτερα. Γι’ αυτούς που πιστεύουν ότι το δίκαιο μπορεί να νικήσει. Για τους ανυποχώρητους» αναφέρει το σποτ.

Στο τέλος εμφανίζεται και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος υπογραμμίζει με κόκκινη μπογιά το σύνθημα «Δίκαιη κοινωνία-ευημερία για όλους» και λέει n camera: «Για όλους αυτούς που συνεχίζουν να ονειρεύονται, εμείς, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε».

Δείτε το βίντεο:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ