ΝΔ: Πλήρης κάλυψη Τσίπρα σε Παππά - Θράσος να μιλά για πολιτικές διώξεις

ΝΔ: Πλήρης κάλυψη Τσίπρα σε Παππά - Θράσος να μιλά για πολιτικές διώξεις

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής, εξαπέλυσε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας παρείχε πλήρη στήριξη στον πρώην υπουργό του Νίκο Παππά.

Στην ανακοίνωσή της για την ομιλία Τσίπρα η ΝΔ αναφέρει: Έφθασε μάλιστα στο σημείο να θεωρεί ότι δεν ζημιώθηκε το δημόσιο συμφέρον, όταν τρία εκατομμύρια ευρώ έκαναν βόλτες με αδιαφανείς διαδικασίες σε διάφορους λογαριασμούς. Με περίσσιο θράσος μίλησε για πολιτικές διώξεις. Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Νομίζει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους που δεν θυμούνται το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους», όταν η σκευωρία που έστησε κατέρρευσε πανηγυρικά».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

Σήμερα στη Βουλή ο κ. Τσίπρας κάλυψε πλήρως τον Νίκο Παππά. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να θεωρεί ότι δεν ζημιώθηκε το δημόσιο συμφέρον, όταν τρία εκατομμύρια ευρώ έκαναν βόλτες με αδιαφανείς διαδικασίες σε διάφορους λογαριασμούς.

Με περίσσιο θράσος μίλησε για πολιτικές διώξεις. Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Νομίζει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους που δεν θυμούνται το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους», όταν η σκευωρία που έστησε κατέρρευσε πανηγυρικά. Ελπίζουμε τις απόψεις του αυτές να τις μοιράστηκε με τον κ. Πικραμμένο, όταν τον είχε απέναντί του στο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο στις 24 Μαρτίου.

Η χώρα έχει θεσμική και πολιτική μνήμη.

Όσο για τις καταγγελίες του περί πόλωσης και διχασμού, τον παραπέμπουμε στο σημερινό εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα του φίλου του κ. Πολάκη για το οποίο δεν βρήκε τίποτα να πει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS