ΝΔ για Παππά: Ό,τι κι αν κάνουν, η αλήθεια για τη σκοτεινή υπόθεση θα αναδειχθεί

ΝΔ για Παππά: Ό,τι κι αν κάνουν, η αλήθεια για τη σκοτεινή υπόθεση θα αναδειχθεί

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Νέα Δημοκρατία γίνεται σαφής τοποθέτηση επί των όσων έλαβαν χώρα χθες στην προανακριτική για τον Νίκο Παππά αλλά και των τηλεοπτικών αδειών που χορηγήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι «όσο κι αν προσπαθούν ο κ. Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από την ουσία της και να αποφύγουν να απαντήσουν στα αμείλικτα ερωτήματα που ανακύπτουν, δεν θα τα καταφέρουν».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Νίκος Παππάς κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής, Σταύρου Κελέτση για αλλοίωση των πρακτικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωσης της ΝΔ
«Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Παππά για όσα έρχονται στο φως από τις καταθέσεις του κ. Χρήστου Καλογρίτσα, στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής, είναι πλέον ολοφάνερος.

Ο κ. Παππάς, αντί να απαντήσει σε όσα αποκαλύπτει εναντίον του στην κατάθεσή του ο μάρτυρας, προχώρησε στο πυροτέχνημα της υποβολής μήνυσης στον Πρόεδρο της Επιτροπής, που εφαρμόζει πιστά τον Κανονισμό της Βουλής. Αλήθεια γιατί δεν καταθέτει μήνυση στον κ. Καλογρίτσα για όσα κατέθεσε εναντίον του, σχετικά με τις "εντολάρες" που έπαιρνε από τον πρώην υπουργό για το στήσιμο του διαγωνισμού, τη "χρηματοδότηση" μέσω δανεισμού για διάφορα εγχειρήματα στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, το ότι ο ίδιος "κοιμόταν" στο σπίτι του "Μεγαλοεργολάβου";

Αυτά δεν τα διάβασε στα Πρακτικά της Επιτροπής, στα οποία έχει απόλυτη και ανεμπόδιστη πρόσβαση;

Όσο κι αν προσπαθούν ο κ. Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από την ουσία της και να αποφύγουν να απαντήσουν στα αμείλικτα ερωτήματα που ανακύπτουν, δεν θα τα καταφέρουν. Ό,τι κι αν κάνουν, η αλήθεια για όλη αυτή τη σκοτεινή υπόθεση θα αναδειχθεί».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS